Magas az infláció, ami rossz hír nekünk, mert többe kerül minden. Az állam viszont sokat nyerhet, vagy mégsem.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igazsagoszto
Máshol is inflálják (az EURO-t) kissé, de ami itt folyik...
Milyen fogyasztói kosárral számolják az 5% inflációt ? röhely.
20-30% nagyon sok normál fogyasztási cikkre. csoki pl. 30-50% !
2-3 év múlva felét sem érik majd a fizetések, de majd ide jönnek a beruházók a szinte már ingyen kapható rabszolgák miatt - ez a "gazdaségi csoda" terve csak nekünk nem mondják meg !
jancsipapa
@Igazsagoszto: Megmondták:"-lesz itt munka,ha megfelelően leértékelődik a munkaerő."-mondta Parragh László. És mit mondott Demján Sándor? "-A legjobb motiváció a szegénység és ez nálunk is BIZTOSÍTHATÓ!!!-"
Csolovek
Lesz sok elkeseredett, éhes ember ami rossz ómen. Úgy érzem hamarosan sokkal több betörés lesz és egyéb atrocitások. Az éhes, megalázott embernél már nincsenek határok. Nincs mit vesztenie. Ha nem eszik,mert nincs mit akkor megy és megszerzi. Most kezd derengeni bennem,hogy miért hozták azt a törvényt most,hogy bármivel megvédheti az ember az életét (vagyonát),mert számolnak a következményekkel.Ez az aljasság netovábbja. Ez csicska törvény és a fidesz (orbán) a legnagyobb csicskáztató.
overdose
@jancsipapa: Van még mit lehúzni az emberekről ?a lényeg a saját zsebüket tömik a nép meg forduljon fel:
kkalman
"Szeretett" vezetőink külföldön vezetett bankszámlája az hízik. Az itthonira igyekeznek vigyázni, hogy lehetőleg még apadjon is, mert azt évenként be kell vallaniuk. Ha sokáig ott ülnek, ahol most, akkor a saját bevallásuk alapján lesz egynéhány, amelyik szegényebb lesz a templom egerénél.
csikknorisz
@Igazsagoszto: Átlag. Ebben benne vannak a tartós fogy. cikkek is, meg minden egyéb. Ha egy 100 forintos akármit 20 forinttal emelnek, az 20%. Ha egy 1000 forintos akármit ugyanannyival, az 2%. Átlagban máris csak 11% az emelés. Csak az olcsóbb terméket vásárló jobban észreveszi, mert arányában sokkal nagyobb. De a KSH átlagvilágában nincs csóró ember, elvégre 200 rugó fölött van mindenkinek a fizetése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.