Nemzetközi jogi lépéseket tesz Magyarország, ha a Fico-kormány az előző nap bejelentett tervek szerint módosítja a kettős állampolgárságról szóló törvényt – erről Semjén Zsolt beszélt kedden este. A miniszterelnök-helyettes a Magyar Televízió „Az Este című” műsorának adott interjújából a Híradó közölt részletet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@Csizmás Kond: Bizony sunyít!A szlovákoknak jobb a píárjuk.
keresztapa
Jaj hogyan magyarázzam meg, hogy amit elvettek azt már nem lehet nem elvettnek tekinteni. Ficóék nem a kamrában lévő befőtt. Ők tudnak tevékenyen akaratuk szerint cselekedni, nem számít nekik az EU vélemény magasan tesznek rá. Nemzetközi jog az nem létező hivatkozási alap semmi több.
marlin2
A zOrr bán "megvédi Magyarország függetlenségét"!!
A Ficó meg Szlovákiáét!!
Akkor már csak egy kérdés van: miért akar az "Isten barma" beleszólni a szlovák belügyekbe??
marlin2
@keresztapa: Szerinted a zOrr bán-éknak számít az EU vélemény??
keresztapa
@marlin2: Annyira számít a zOrr bán-nak az EU vélemény mint ahogyan számít Ficónak, a kettő szorosan összefügg, elválaszthatatlan orr alá borsnak. Az EU villámhárító szerepet tölt be, mivel most van lehetőség a két ország belügyére vonatkoztatni, és, hogy az EU nem szól két ország belügyében bele hisz Nemzetállam belügyeiben nem szólhat bele, kivéve ha kölcsön igénnyel fordulnak az EU - hoz, IMF segítségért, de akkor meg tudomásul kell venni, hogy az EU hatására az IMF nem hisz a kormánynak, mint ahogyan ezt a tényt próbálják agyonhallgatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.