Lopás miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Gyurcsány Ferenc, amiért eltűnt 1984-ben írt szakdolgozata a Pécsi Tudományegyetemről (PTE). A volt miniszterelnök szerint ellenfelei el akarják távolítani a politikából, ezért vádolják plágiummal.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem védeni akarom Gyurcsány Ferencet, de arra azért kíváncsi vagyok, a HírTV milyen módszerrel állapította meg a Gyurcsány és a sógora dolgozatában fellelhető azonosságokat, ha a két dolgozat közül az egyik nincs meg.
A fityisz részéről ezt elterelésnek érzem. Ezzel akarják az emberek figyelmét elterelni az újabb 600 milliárdos megszorításról.
Jaj, szegény fejemnek, beszélek hülyeséget! Fityiszéknél nincs megszorítás, csak kiigazítás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Csizmás Kond: Cicuska te még elképzelni sem tudod mit meg nem mernek tenni. Csak emlékez a hosszú éjszakára amikor próbáltak mindent eltüntetni. Palika már utban volt tettek Ők róla hogy most már menjen.
Csizmás Kond
@szaboria1: Erről fölösleges vitázni, a diplomákat nem szokás eldobni, vagy hagyni elkallódni. Akár az elemi iskolától kezdve ügyel mindenki minden egyes megszerzett képesség-bizonyítványára...a többi csak mese.
szaboria1
@Csizmás Kond: A bizonyítvány az érdekes mert azt fogadják el mindenhol RÁADÁSUL MÁR KÖZJEGYZŐVEL IS KELL HITELESÍTTETNI. Képzeld mikor mi is költöztünk bizony a középfokú végzettségeim összes irományát elégettem mert a bizonyítványok az érdemi igazolások.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...mindenhol más a szokás...nekem mind megvan és az egész családé, sőt a szüleimé is, amit egy karton cipős-dobozban tartunk.
Rézangyal
Sosem voltam egy világbajnok az irataim rendszerezésében, de az iskolai bizonyítványok, oklevelek hiánytalanul megvannak.
Cat Buster
A népszabón olvastam, hogy Orbán nagy valószínűséggel biszex és erre van bizonyítéka a másik tintanyalónak (Gyurcsány) és emiatt akarják eltörölni.
Csak egyet felejtettek el:
nálunk nem a védő hanem az ügyész terjeszti elő a vád bizonyítékait.
Ma még, de lehet, hoyg ez is változik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.