A hazai akácosok 70 százaléka fagyott el húsvétkor, emiatt sokkal kevesebb lesz idén az akácméz - közölte az Országos Méhészeti Egyesület elnöke.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@varrólány: Ne reménykedj! Távolról is megtalálja.
varrólány
@lópicigáspár: Igazad lehet a virágoskertben már találtam egyet!
Feraj49
@Kutyafüle: A lányom Hajdú-Biharba ment férjhez.Lehet,hogy vőm tudott "valamit" mert tényleg a kert kőrül akácfák vannak,és a kert végében 12 kaptárban méhek.Ráadásul a homokos termőföldben akkora zöldségeik teremnek,hogy elcsodálkozom ha náluk vagyunk vendégségben.Igaz a lányom egyik végzettsége kertész és borász.
Kutyafüle
@Feraj49: Nagyon örülök, hogy ezt írtad, mert így igazoltál engem. Amit én írtam, ez nem tegnap volt, gyakorlatilag a dédipapa kezdte el kialakítani a területet, a papa folytatta. A nagyapám a bolgár kertészektől tanulta el a rózsa fortélyait, ő készített rózsa olajat is.
Sok boldogságot a lányodéknak:))))))))
qwertt
Drágább? Ok, de mi van a jövedelmekkel? Az mikor fog a megélhetési költségek színvonalához igazodni? Vajon miért gondolom, hogy nem mostanában...
Egyébként emelheti, ha nincs, vagy kevés a vásárló erő, akkor még a túléléshez is karcsú lesz a bevétel, nemhogy a tisztes megélhetéshez. Legalábbis az árérzékeny hazai piacon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.