A GfK Hungária hamarosan megjelenő, 2010-2011. évi trendeket összegző Pékáru tanulmánya szerint a pékárukból forgalmazott érték tavaly mintegy tizedével nőtt - ám nem a fogyasztás, hanem az átlagárak emelkedése okán.
Forrás:
VG.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
A ROHADT MULTINAK megéri! Mi miért nem tudunk előállítani
olcsóbb magyar árukat! Fitnessz Norci meg a neje már
milliárdosok a sok hülye "egészséges életmódot" folytatott
celeb miatt! Nekünk marad a fekete leves meg a fekete kenyér,
meg a pákó!
Ott az egészséges barna kenyér 1.30€ a fehér meg 3.20€ volt.
Itthon miért azt büntetik aki egészségesen akar élni?
Most fordítva van.