Megalázó és gyalázatos a munkanélküli-ellátás időtartamának csökkentése - mondta Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetégének elnöke kedden Győrben, az érdekképviselet helyi vezetőivel folytatott egyeztetést követően sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
...ezen kívül , a minimál béresekkel , a kismamákkal , a nyugdíjasokkal, és lassan már mindenkivel , kivétel , saját talpnyalóik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
@sziráki ágnes: Két év hosszú idő hány öngyilkos lesz? hány családot lakoltatnak ki? Ezeket a senkiket nem érdekel csak a hatalom erre szavaztatok egyétek meg már aki rájuk szavazott!
palika
Munkanélküliséget megtiltani, gyárakat építsenek...! Minden embernek a lakóövezetében munkahelyet teremtsenek, ezzel foglalkozzanak a miniszterek! Ha nem tudnak adni az embereknek munkát, nem alkalmasak, hogy vezessék az országot! Várom azt a szervezetet, vagy pártot aki a népnek megélhetést biztosít!
varirmag
Gyalázatos az hogy eladtak, szétprivatizáltak mindent ebben a szerencsétlen országban.
Nincsenek gyárak,termelő üzemek, nincsenek már államigazdaságok,termelőszövetkezetek.Legyalulták . Ezért van most ez a hatalmas munkanélküliség. NINCSENEK munkahelyek !!!
Gyalázatos,undorító hogy akkor a szakszervezetek kussoltak. Persze volt az a pénz amiért elnémultak.
kkalman
@varirmag: Mindig van az a pénz, amiért a Borsik félék mindig kicsit később ébrednek, mint kellene.
jancsipapa
Miféle szakszerkezet?Olyan nincs Magyarországon!Szemét,korrupt gazemberek vannak,különböző gazdákhoz csapódva, (jó pénzért) elvtelen vazallusként szolgálva őket.A Borsik is csak egy ezek közül,még ha mos teljesen igaza is van.
sza
@overdose: Akik rájuk szavaztak talán még mindíg a csodát várják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.