Abortusz ügyben igazságot tenni pokoli feladat, még Mátyás királynak sem sikerülne, bölcs Salamonnak beletörne a bicskája, Justitia pedig sírva menekülne, ha döntenie kellene egy ilyen ügyben. Milyen jó azoknak, akik kétségek nélkül, száz százalékig biztosak a saját elveikben. Mert miről is van szó? Ha a magzati életet a fogantatástól védjük, akkor a mai magyar abortusztörvény alkotmányellenes, és tulajdonképpen néhány kivételtől eltekintve ez a lehetőség a terhesség megszakítására nem lehetőség többé.

Forrás: naplapok.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Ezt csak a nő döntheti el a férjjel, vagy apával közösen! Sajnos ma Magyarországon nem mindenkinek adottak a gyermekvállalás feltételei! Felelősen gondolkodó nő bizonytalan anyagi háttérrel nem vállal gyermeket. Egy igaz anyának igazi kínszenvedést okoz-okozna, ha nem tudja etetni, gyógyíttatni, taníttatni, ruházni és biztonságban tudni a gyermekét! Tudom, most azt mondjátok, hogy szülje meg és adja gyermektelen pároknak. Adja ismeretlenek kezébe akik esetleg bánthatják? Nem állítom, hogy ez minden esetben így lenne, de minden előfordulhat! Talán inkább a felvilágosításra és védekezésre kellene nagyobb súlyt fektetni! Sokan nem fogtok velem egyetérteni, de el kellene gondolkodni azon, hogy milyen lelki gyötrelmek után dönt úgy valaki, inkább az abortusz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Nem értem miért lenne ciki megvenni a gumi óvszert? Már szinte minden boltban lehet kapni.
Akár kézben lóbálva is viszem az utcán.
Angelika
@varrólány: Ria a magyar álszentségre értette, nem szó szerint.
Don Marcus Hibiscus
@varrólány: Mikor pár éve volt AIDS világnap és a nyugatiba osztogatták,akkor mindenki röhögött,én meg jól kifosztottam az osztogatókat. :) Elvettem tőlük vagy 40 darabot :) A sok hülye röhögő meg gondolom ha kellett neki,akkor szem lesütve vette 600-ért a 3 db-os kiszerelést. :)

Abortuszra szórakozásból?Szegény kis feleségem nem ezt mondta amikor szülés előtt 3 héttel bekerült a nőgyógyászati osztályra(mivel a vesevezetékén feküdt a Pici...).Mesélte nekem mindig,hogy milyen rossz neki ott,hogy mennyi nő van,meg lány,akik vagy elvetetik a gyereküket,csak mert nem kell nekik,vagy el kell vetetniük valami komoly dolog miatt.Mind a kettőt rossz nézni/hallgatni,ha az ember 8 hónapos terhes(állapotos,áldott állapotban van) és egészséges életet akar világra hozni.Csak sajnos a nőgyógyászati osztály szinte csak erről az elvetetési dolgokról szól. (Mondom ezt a hallomás után bennem kialakult kép alapján.Szerencsére nincs akkora tapasztalatom ilyen téren.)
moiszikf
A "nem kívánt" terhességet nem megszakítani kellene,hanem elkerülni. Ha nincs mód a védekezésre,hagyd ki azt a numerát,dugni (még) nem kötelező!

@Rézangyal: Alanyi jogon,az erényövnek kellene járnia,mindkét nem számára. (Szerinted mennyi a gumi egyhavi adagja?)
esdi
@Rézangyal: Teljesen egyetértek veled. Amire fontos nincs pénz, másra meg szórják, mind bolond a lisztet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.