Megfenyegette a főnök, hogy megvereti őt és a családját is. Meggyanúsították, hogy kihívta a munkaügyi ellenőröket, majd kirúgták. Elvették a szabadságát, ételért és szállásért dolgoztatták. És ez csak néhány eset volt, amivel a munkaadók megalázták a dolgozóikat.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: No power for nobody
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Nem is lehet szólni a dolgozónak akkor sem ha igaza van.
Betegek érdekében szólt kirúgták.
WWW.KiskunhalasNetrefel!.hu Olvasni való
kkalman
Ahogyan, és amennyire a főnöknek tetszik...
...vagy még annál is jobban.
csikknorisz
Oké. Ha választanom kell havi 22.800 ft között, meg aközött, hogy a klotyón is videózzanak, inkább az utóbbi. Agyvizem elhajítom, mik vannak ebben a cikkben. Az ilyen picsogók ne dolgozni menjenek, hanem maradjanak otthon a fent említett összegért, ne vegyék el más elől a helyet.
bundi
@csikknorisz: gondolom ha a sok pénzen kitaníttatott lányod első munkahelyén: "A jogász szerint előfordul az is, hogy főnök a titkárnőtől szexuális szolgáltatást is elvárna," valami hasonló történne, vagy mondjuk a diplomás kisaranyost " Egy munkaadó meggyanúsította az egyik dolgozóját, és a „biztos te küldted rám a munkaügyi ellenőröket” felkiáltással ki is rúgta – mesélte a munkajogász. Ám a főnök nem volt teljesen biztos abban, hogy tényleg ez az ember követte el a cége ellen a „merényletet”, ezért a biztonság kedvéért, büntetésből a másik két alkalmazottja bérét is csökkentette." így szivatják meg, akkor otthon te így oltod le: "Az ilyen picsogók ne dolgozni menjenek, hanem maradjanak otthon a fent említett összegért, ne vegyék el más elől a helyet."
bundi
vagy csak egy kis taknyos vagy aki ilyenkor éli ki titkos vágyait a gép előtt és így osztja az észt. mert meg van győződve róla, hogy ez egy szerepjáték csak, és ilyen úgyis csak másokkal fordulhat elő, vele soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.