Az eddig beérkezett személyi jövedelemadó-bevallások közül minden negyedik hibás - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Legalább most lefoglalja magát a NAV egy időre:)
Picit békén hagyják a dolgozó embereket...
Don Marcus Hibiscus
talán az átlagember számára is egyértelművé kéne tenni a kitöltés mikéntjét.Nem egy kiló papírt rázúdítani és akkor töltsd ki a megfelelőt.Ami az egészben a vicces,hogy pár éve jött egy papír,ami nem tette egyértelművé,hogy "nullás " vagyok e,vagy 156 ezerrel tartozok(vagy mennyivel),ezért bementünk a nyugati mellé.Erre kihoztak egy papírt,rajta volt minden adatom részletesen,aláírtam és ennyi volt a bevallás.Ha tudják maguktól,hogy mi van,akkor miért kérdeznek?Amit tudok,hogy "fusi"azt úgysem fogom bevallani.
adrenalink
@Hellcat: Igen, csak a "hordó" szót lefelejtették...
Levendula
Eddig az évig én készítettem el a családom, ismerőseim szja bevallását.
Ebben az évben kifogott rajtam. Nem tudtam megcsinálni.
El kellett vinnem egy könyvelőhöz. Meglátjuk, hogy elfogadja-e az apeh (bocsánat, NAV...)
darwin
@Levendula: Ugyanígy jártam.Eddig én csináltam mindenkiét a családban,aki csak magyar munkahelyen dolgozott .Elvittem a könyvelőhöz,megcsinálta ,kért 2000 ft-ot,/kop. megnéztem,és még most sem értem.Nem adtam még fel,mert várom,hogy homlokon csókoljon a múzsa és megértem.Van még két napom rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.