A volt miniszterelnök szerint véget kell vetni az ámításnak, mert tönkremegyünk. Az IMF nem megoldás, csak haladék. Radikális fordulat kell.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Végignéztem eddigi hozzászólásaimat, de nem találtam, amit kerestem. Bajnairól volt szó abban is, ott idéztem is a külföldi megítéléséről Bajnainak. Véletlenül, nem is tudom miért, dicsérik a volt kormányfőnket.
Akkor, amikor miniszterelnök volt, nekem sem volt a kedvencem, ugyanúgy, ahogy eddig egy miniszterelnök sem. De...!
Ő egy év alatt elérte, hogy nőttek a gazdasági mutatói az országnak, és a külföldi gazdasági sajtó is szuperlatívuszokban írt róla. A gazdasági növekedést tekintve, akkor Európa élmezőnyébe tartoztunk, ezt nem én állítom, hanem nálam okosabbak.
Utólag, amit tisztelnem kell személyében, ki merte mondani, hogy lesznek megszorítások, és megszorításnak nevezte a megszorítást, nem pedig kiigazításnak, mint ahogy az manapság divat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Bajnai sok ember életét tönkre tette. A libások pénzéből vett Gyurcsánytól miniszterséget magának. Hány ember halála szárad a lelkén?
Nem több mint Orbánén.
Ezeknek az egyszerű ember nem ember.
Lázár Jani megmondta minden ember annyit ér mint amennyije van.
Ezért csak maguknak gyűjtik a lóvét,hogy sokat érjenek.
Még annyit sem érnek mint egy kanász!
sza
Itt már nem lehet ámításról beszélni mert az értelmesebbje nem hisz nekik. Még azok között is vannak hitetlenek akik kemény fideszesek voltak.
kamazuka
@Dr.luigilongo60: Kifejtenéd bővebben!
gabrella
@nahát: Az a baj,hogy "élvezi a libapénzt. Ez pedig a mostani kormány hibája - az ígéreteik ellenére.
Miért maradt el az elszámoltatás?
Egyébként meg ki hiszi el a jelenlegi kormánynak,hogy szükség van a rengeteg megszoritásra, adóra - mikor milliárdokat költenek focistadionra, utca átnevezésre,szobrok állítására.
Ja és sokszoros a munkadíjuk az átlaghoz, illetve a sok nincstelenhez viszonyítva,holott ekkora fizetést jó munkáért sem igen adnak.
kkalman
@moiszikf: Akkor miért is nem működnek normális keretek között a kis és közép vállalatok?
silber13
@gabrella: Szerinted van egyáltalán valaki, aki elhiszi, hogy magasságos qrmányunk az IMF-től felveendő ün. "védőhálóhoz" nem fog hozzányúlni? Orbáncék pontosan tudják, hogy leestünk a trapézról és éppen a zuhanás állapotában vagyunk. Naná, hogy fel fogják használni, szép suttyomban, a nép meg lehetőleg ne tudjon róla. Ha meg kipattan, akkor lehet hivatkozni a világgazdasági válságokra, lehet eemúútnyocévezni, gazdaságot élénkíteni. mindenféle munkahelyet Isten módjára teremteni, stb. stb.!Ja, hogy közben mire fogják felhasználni? Az már másik történet lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.