Ma nevezi ki Áder János köztársasági elnök tárca nélküli miniszterré Varga Mihályt, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárrá Lázár Jánost, a Miniszterelnökség másik két államtitkárává pedig Szijjártó Pétert és Győri Tibort. Rogán Antal személyében pedig új vezetőt választ a Fidesz parlamenti frakciója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
És ha nem írja alá, hanem visszaküldi az Országgyűlésnek megfontolásra? Esetleg normakontrollt kér...:)))
esdi
Minket meg áldozatokként tart majd számon az utókor. _Az uralkodókról is kialakul majd egy vélemény. "Remélem" a kinevezések megoldást kínálnak a problémáinkra.../Makro és mikro gazdasági szakemberek,vérprofi gazdasági zsenik esetleg...Ők nincsenek,? vagy esetleg most ők azok akiket kineveznek?/
sport50
persze úgy osztogatja a címeket,ahogy a kollégiumi ágyához közel,vagy távolabb volt valaki.
abacs62
Az utolsó nagy napja, több nem lesz. Egyébként "áder" aláír mindent, úgy mint az elődje. Medgyesi idejében hatalmas, és véres szája volt, ezt ne feledjük el. Az alma és a fája, ugye ismerős. Ez az ürge is csak egy szekértoló, seggnyaló, nem mer ellent mondani "zorbánc"-nak, gyakorlatilag ő is fosik.Moslék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.