A Fidesz új frakcióvezetője szerint fontos az, hogy a következő két évben sok olyan döntés szülessen, amely közelről érinti az átlagembereket. Rogán Antal az M1 Az este című műsorában kedden arról is beszélt, felvetette a kormányfőnek egy akció indításának lehetőségét, ”Kormányozzuk együtt Magyarországot!” mottóval.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nektek meg volt két évetek, hogy bizonyítsátok, hogy lehet tisztességesen is vezetni az országot.
Ha még nem mondta volna senki, NEM SIKERÜLT! Megbuktatok!
coyote3
Köszönjük, ez elmúlt kétévben sok olyan döntést hoztatok, amelyek nagyon közelről érintettek minket. Nem kérünk több elmés döntést.
És még valami. Nektek meg volt nyolc évetek arra , hogy felkészüljetek a kormányzásra. Mondjuk tele pofával harsogtátok, hogy tudjátok a tutit. Romba döntöttétek az országot hihetetlen mély árkokat ástatok, és meghonosítottátok a seggnyalást törvényekkel. Szóval kicsi párttitkár ivadék jobb lenne , ha hallgatnál és örülnél annak, hogy apuka mentalitását megtaláltad a fideszben...
sport50
nekik meg meg volt 8,hogy felkészüljenek,hát ennyire futja...
marlin2
A fideszista - gusztustalan és arrogáns - kommunikációjának (ami olyan egyszerű, mint a faék) két eleme van:
- csak a "szocik ne" jöjjenek vissza (mert attól nagyon félnek)
- a Fidesz-Kdnp tehetségtelen, dilettáns és idióta kormányzásának oka az "emúút nyóc év" (az az elmúlt nyolc év ahol ők a gusztustalan, destruktív és országrontó ellenzéket alakították)
A "csutak"-nál olvastam: " a szocik nyolc év alatt a szakadék széléig vitték az országot a Fidesz két év alatt belökte a szakadékba"!!
silber13
@marlin2: az azeemúút nyóc év csak hat év. a maradék kettő minden szarja már az övék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.