Most emeltek vádat a 33 éves férfi ellen, aki veszekedésük közben kilökte egy panelház 10. emeletéről a barátnőjét Győrben.

Borzalmas eset ügyében született döntés a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészségen: vádat emeltek a 33 éves férfi ellen, aki dulakodás közben kilökte egy panelház 10. emeletéről a barátnőjét – adta hírül a telex.hu.

A főügyészség sajtóközleményben tudatta, hogy a büntetett előéletű, letartóztatásban lévő férfi ellen az ügyészség emberölés miatt emelt vádat.

Borzalom: üvöltözött vele, majd kilökte barátnőjét a 10. emeletről

Kilökte barátnőjét a 10. emeletről egy férfi – Fotó: Youtube (képünk illusztráció)

A vádirat közli, hogy a férfi 2023 januárjában a barátnőjével és anyjával lakott éppen az anyja által bérelt győri panellakásban, ahová közben odaköltözött még az anya unokája is a családjával, vagyis a történtek idején hatan éltek az ingatlanban – tudatta a telex.hu.

A férfi és a barátnője között 2023 márciusára igencsak megromlott a viszony, új kapcsolatba is kezdett a férfi, ami miatt sűrű veszekedések zajlottak kettejük között.

Egy reggel ez vezetett tragédiához: a pár ismét összeveszett, dulakodott, a férfi kiment a szobájukból, mire a nő sírni kezdett, kinyitotta az ablakot – ezt az egyik családtag észrevette és szólt a férfinak, aki visszament a szobába, üvöltözni kezdett a nővel, majd megragadta és kilógatta az ablakon. A barátnője hiába próbált visszamászni, nem sikerült neki és lezuhant a 10. emeletről. A helyszínen életét vesztette – írta meg a telex.hu a sajtóközlemény alapján.

Amennyiben a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és 10 év közügyektől eltiltást róhatnak ki rá. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni – tudatta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Forrás: telex.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Tisztelt bíróság...és ott sem vótam!..
vacsi
"Amennyiben a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és 10 év közügyektől eltiltást róhatnak ki rá. " - Na, ez az igazi borzalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.