Magyarországon a szélsőjobboldaliak egyre öntudatosabbakká válnak: ceremóniákkal, szobrokkal és emléktáblákkal ünneplik Horthy Miklóst, az antiszemita birodalmi kormányzót, illetve a náci idők egyik íróját. Az új kultusz mögött Orbán Viktor miniszterelnök pártbeli barátai is ott állnak.

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@moiszikf: már megint kezded. Jössz újólag a "visszacsinálni", ha meg nem menne, akkor "kártérítést" követelni. Kellett nekünk háborút kirobbantani, idegen országba agresszorként bevonulni! A csúti törpe mostanság "Magyarország győztes ország, a magyar nemzet győztes nemzet" féle víziókról nyervákol. Felettébb feledékeny az ürge. Ezt a győztes nemzetet és ezt a győztes országot verték rxarrá mindíg. Pedig a rémségesen művelt fejébe beugorhatott volna a jó öreg latin mondás: "Vae victis!" Tehát nincs mit visszakövetelni, nincs kártérítés!De hát buta az istenadta. Ami pedig Sovánkát illeti, azon a tahó bugrison nincs mit csodálkozni, hiszen nem adhat mást, csak mi lényege. De mondok Neked valamit. Az lenne a kicseszés, ha a románok azt mondanák: OK! Itt van ingyen Erdély, vigyétek! Belegondoltál? Arra rámenne a mostani országunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@skitahun: Tisztázzunk valamit! A cikk Kövér Lászlóról és az ő - általunk már jól ismert - primitív és sértő megnyilvánulásairól szól, amit román földön, a román kormány ellen magyar állampolgárként követett el! Csodálom, hogy nem utasították ki.
a Pepita
Bizonyos hagymázas gondolkodású embereket a történelmi tények nem igazán érdekelnek. Így fordulhatnak elő ezek a kifejezések: Visszaadni, visszavenni stb. Azt lehet visszavenni, ami a miénk volt...
Pipec56
Na, ettől félt annak idején Ceausescu.
Csizmás Kond
@a Pepita: Szerinted történelmileg Erdéllyel hogy állunk ?
skitahun
silber13 "" román földön" ez a mondat mindent elárul. nekem nem az. Nincs értelme tovább erről diskurálni, de őszintén mit érdekli más ország normális fiait és normális médiáját, hogy valamelyik idegen ország neolib firkászai akik történelmi ismerete egyenlő a 0-val mit írnak róluk. Engem sem érdekel, hogy jön ez ide, miért kell nekünk erről beszélni - csak azért hogy hisztériát keltsük a jelenlegi kormány ellen. ez is egy jó ok, amit elő lehet venni, lehet hogy nem is ott írták a cikket...- ez már más esetben többször lelepleződött - hanem itt a megmaradt SZADESZ-esek valemelyik újságnál... aztán kiküldték a cikket!!! ennyi! ez is arra való, hogy eltereljék a valós magyar nemzet(iségek) problémáiról, - amit nyiltan a nyugat (eu) a környező országokban támogat (mivel a saját baklövésük volt amit Trianonban előidéztek, így váltig ki kell állniuk mellettük) - a támogatott szándékos fajgyűlölő asszimilációjáról a figyelmet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.