A házelnök nemzeti önvédelemre szólított fel, szerinte közösségek építésével tudjuk igazán megőrizni létünket. Csaknem egy évszázada annak, hogy a magyarok elveszítették országuk területének kétharmadát, tízből három magyar ember pedig idegen fennhatóság alá került. A történelmi veszteségek közepette azonban felismertük, egy nemzet nagyságát nem országának területe, hanem szellemisége határozza meg - fogalmazott az Országgyűlés elnöke megemlékező beszédében a nemzeti összetartozás napján a parlamentben hétfőn. Kövér László hozzátette, a szellemi honvédelem feladata ma, hogy közösségek építésével megőrizze a nemzet szellemi létét. Öntudatos európaiak is csak akkor lehetünk, ha öntudatos magyarok vagyunk. Ez a nap mindazoké, akik úgy gondolják, mindenekelőtt magyaroknak kell lennünk, és csak utána jobboldaliaknak, baloldaliaknak, konzervatívoknak vagy liberálisoknak; azoké, akik úgy gondolják, nincs határon inneni vagy túli magyar, csak magyar ember van. Minden magyar ember...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Én nem vállalok értetek felelősséget az kurvélet. Szerintem még ti sem vállalnátok egymásért, ha egy kicsit kis hasznot láttok a másik hátbaszúrásán már döftök is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
kell a felhajtás,fogy a fidesz tábor,kellenek a szavazatok!!ennyiről szól ,semmi több.
Fater59
...a jó kedves anyukád ,jól van !!!:)))
bra048
Kedves Lacika ! A felelősség feltétele a vétőképesség. Látszik, hogy Önnek ezzel a feltétellel kapcsolatban komoly hiányosságai vannak. Vállaljon Önért felelősséget Orbán Viktor !
kopeba
Egy szakasznál voltam vele katona pár hónapig , már akkor se volt normális. Csak 56 ról lehetett vele beszélgetni semmi másról. Úgy látszik sokat romlott az állapota azóta, meg a Viktor csicskája lett a szerencsétlen , pedig jobb sorsot érdemelt volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.