Népszavazást kezdeményez a Munkát, kenyeret, tisztességes béreket! Egyesület a nemzeti konzultációban felvetett 16 kérdésről.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
Ha a "vizitdíjról" lehetett , . . . . . . , meg a
Fidesz számára "bukottat" a "kettős állampolgárságról", . . . .
akkor most a Fidesz-Orbán kérdésekkel mi a gond??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
esdi
Sajnálom ezt a végtelenül tisztességes embert. A "stáb" már dolgozik a karakter gyilkosságon. Vigyázat - nem kell egyetemi diploma az éleslátáshoz! No most kéne annak a mi híres ellenzékünknek oda állni! Teljes mellszélességgel támogatni. Úgy nekik is a közjóért...
silber13
@nahát: Nem annyi! Ezek a férgek mindent elkövetnének az elgáncsolásért!
Fater59
Sajnos ahányan elfordultak a politikától , az visszaütne a szavazáson is . Alacsony részvétel , érdektelenség , és megint ez a bagázs húzna hasznot belőle .@kkalman:
overdose
Fityesz gyorsan hozna egy törvényt ,hogy nem lehet!
kkalman
@Fater59: Igazad van. Az emberek politizálnak a kocsmában, meg itt a neten a különböző fórumokon, de ha megkérdezed őket, hogy részt vennének-e egy népszavazáson, vagy elmennének-e a választáskor szavazni, határozott nem a felelet.
Hellcat
Semmi értelme erről népszavazást tartani mert azok a kérdések abban a megfogalmazásban ahogyan a papíron vannak úgy kalap szart se érnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.