Háromóránként egy-egy újabb bírság járhat az autósoknak a lejárt parkolójegy miatt egy hamarosan szavazásra kerülő törvényjavaslat alapján. Az indoklás szerint az eredeti cél az volt, hogy naponta csak egy mikoláscsomagot lehessen egy autóra tenni, de a parlament gazdasági bizottsága szerint eszközt kell adni az önkormányzatoknak, hogy megvalósíthassák parkolási koncepciójukat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Az épített parkolókban lehetséges ez de nem az utcákon.
Az adófizetők pénzéből épültek az utcák,ne egy társaság akarjon hasznot húzni az utca mindenkié aki szabályosan be tud parkolni.
moiszikf
Egy sima,köztéri parkolásnál,miért is fizetek? Mit is kapok a pénzemért cserébe?
SELIG
@moiszikf: Jobb esetben csak feltörik, rosszabb esetben ellopják a kocsidat a virágosrövidnadrágos, atlétatrikós slatty-slatty papucsban portyázó férgek.
moiszikf
@kukac50: Na,erre a szlovákok rá is zizzentek! Eltöröltették a fizetős köztéri parkolást,mert díjat,csak ellenszolgáltatásért cserébe lehet felszámolni. Ez nálunk is így van,jogilag simán támadható a dolog.
kkalman
Az önkormányzatoknak van parkolási koncepciójuk? Mi a fene? Én valamiért úgy látom, csak pénzlenyúlási koncepciójuk van. Csak úgy, ahogyan az fityiszéknél dívik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.