A Központi Nyomozó Főügyészség szerint a volt honvédelmi miniszter és közigazgatási államtitkára hűtlen kezelést követett el. A kár 43 millió forint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Január: Várd ki a végét Juhász is kérte a mentelmi jogának felfüggesztését akkor van valami a tarsolyába és lehet, hogy a fagyi megint vissza nyal.
Január
... és ez csak 1 eset, és hány ilyen vagy hasonló volt az elmúlt 22 évben? Itt is látszik, hogy addig jár a korsó a kútra, amíg hagyják. Ezt most nem hagyták...
szaboria1
@Január: Várd ki a végét Juhász is kérte a mentelmi jogának felfüggesztését akkor van valami a tarsolyába és lehet, hogy a fagyi megint vissza nyal.
KöBüKi
Meg is érdemlitek!Ezért mondtam már korábban is,hogy 2002-ben a váltás után egyszer és mindenkorra le kellett volna számolni a fütykösökkel!!!Mondjuk 2010-ben meg egy uj erő leváltott volna benneteket,és utána leszámol veletek.!!!
Ma nem itt tartanánk.!!!
Január
@szaboria1: Tudod én jobban szeretném, ha "leszámolósdi" helyett "országépítősdi" lenne, mert mindent meg lehet magyarázni és annak az ellenkezőjét is. Főleg, hogy telnek-múlnak az évek már mindenki másképpen emlékszik és bíróság legyen a talpán, aki a valóságot tudja kideríteni, s az alapján meghozni az ítéletet.
szaboria1
Azt hiszem vagyunk még itt egy páran aki még emlékeznek az MHSZ -re. Nagyon sokat jártam oda is vizsgáztatni az egyik vizsga biztos mindig magas rangú katonatiszt volt. A Dunakanyarba víkend telket kaptak az államtól ugyan úgy nem lakásokat hanem villákat. Azért kíváncsi lennék 1998-2002 között kik kaptak lakásokat. Ja és azoknak is már a tulajdonukba kerültek ezek az ingatlanok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.