Őrizetbe vett a rendőrség egy huszonhat éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával. A férfi beismerő vallomást tett - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki "megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel" - olvasható a police.hu oldalon. Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett. Ugyanakkor a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázását követően tart sajtótájékoztatót.

Az MTI magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásból hétfő kora hajnalban úgy értesült, több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata meggyilkolása miatt. Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja a facebookon közölte: "megvan a tettes".

Bándy Kata holttestére, eltűnése után négy nappal egy férfi bukkant rá múlt szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen. Hatala József országos rendőrfőkapitány szerdán egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a pécsi rendőrségi pszichológus gyilkosát.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
... magyar állampolgárságú... ?!

bőrszín???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@diktátor: Ha a nácikra gondolsz akkor csak az lehet az egyetlen mentséged hogy nem tudod mit beszélsz.
Kutyafüle
@senkifia68: A múlt este a Feraj barátommal arról beszéltünk, hogy ő ismerte a lányt, kedves, aranyos barátságos lány volt. Mire én mondtam, hogy ez is lehettett a veszte, mert olyan jószándékú, hogy nem feltételezi, hogy stb. emlékszel?
Te erre azt kommentelted, hogy a rendőrségen kapott kiképzést, talán megvédhette volna magát.
Ma reggel ez volt a téma a TV2"-ön. Megtudja-e védeni magát egy rendőrségi Pszichológus?
A válasz: NEM ! Ugyanis nem volt felkészülve a támadásra, ilyen váratlan helyzetben még egy férfi is áldozatul esik. Ha érdekel, nézd meg a reggeli műsort, megtalálod.
Félre ne értsél, nem veszekedek, csak én is azt mondom, hogy ez a fiatal nő, rosszkor volt rossz helyen, mert ennek a rohadéknak áldozat kellett, előre kitervelte, várta, hogy jöjjön valaki. Még a helyszínen cigizgetett, meg mobilozgatott, mielőtt lecsapott.
ZOZO
@Kutyafüle: Még a legkiképzettebb kommandós is elintézhető ha váratlanul hátba szúrják. Erre senki nem lehet felkészülve.
Kutyafüle
@ZOZO: Igen, ez így van. Erről volt szó ma reggel
dodo571031
@patrióta01: Ahalál az túl enyhe büntetés lenne a számára a középkorba ilyen vagy még enyhébb esetekre nagyon jó módszerek voltak az kellene most is kevesebb lenne a bűncselekmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.