Őrizetbe vett a rendőrség egy huszonhat éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával. A férfi beismerő vallomást tett - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki "megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel" - olvasható a police.hu oldalon. Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett. Ugyanakkor a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázását követően tart sajtótájékoztatót.

Az MTI magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásból hétfő kora hajnalban úgy értesült, több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata meggyilkolása miatt. Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja a facebookon közölte: "megvan a tettes".

Bándy Kata holttestére, eltűnése után négy nappal egy férfi bukkant rá múlt szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen. Hatala József országos rendőrfőkapitány szerdán egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a pécsi rendőrségi pszichológus gyilkosát.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
... magyar állampolgárságú... ?!

bőrszín???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bástya Elvtárs
... magyar állampolgárságú... ?!

bőrszín???
Levendula
@Bástya Elvtárs: gondolhatod... Nem most sült le... Szegény kislány mit élhetett át ?!??!?!?
Dulcinea
Akkor bűnhődjön élete végéig egy sötét zárkában!
Kutyafüle
@Levendula: Nem hozták nyilvánosságra, de cigaretta égési nyomok voltak a testén, No meg ruhátlanul bedobta egy bokor alá, napokig jártak mellette emberek, de hát sajnos senki nem látta meg. Ez egy aberrált rohadék.
patrióta01
Vissza kell állítani a halálbüntetést!!!
onizuka
@Kutyafüle: Nem tetszik de egyetértek.
Levendula
És ezt a patkányt meg lehet nézni még mindig a facebook-on. Nem törölte magát a rohadék. Úgy forr bennem az indulat, hogy szavakat alig találok! Remélem, a rendőrök adnak neki sokat, hogy ne látszódjon meg a rohadt testén! Egyébként meg kell nézni a facebook-os ismerőseit... Egy ivásúak...
senkifia68
@Levendula: Tudod az ilyen ügyek kapcsán áll az ember érthetetlenül a cigány gyilkosságok történései előtt! Miért nem az ilyeneket vadászták le még időben?

Most rasszista voltam?
DR Eric CARTMEN
Igazán "baleset érhetné" és kihallgatásra menet kieshetne az ötödikről.
gabrella
Magyar állampolgár, (sajnos) de nem az idén barnult.
sólyomszem
Na ugye hogy mégis csak koszostalpú volt!
engem
@zabhegyező: Belinkeltem az általad idemásolt szöveget és ezt kaptam válaszul:
"Péntek László fenn van a Facebookon.
Regisztrálj most a Facebook-ra, hogy kapcsolatba léphess vele: László.
RegisztrációBejelentkezés"
sza
@diktátor: Ha a nácikra gondolsz akkor csak az lehet az egyetlen mentséged hogy nem tudod mit beszélsz.
Kutyafüle
@senkifia68: A múlt este a Feraj barátommal arról beszéltünk, hogy ő ismerte a lányt, kedves, aranyos barátságos lány volt. Mire én mondtam, hogy ez is lehettett a veszte, mert olyan jószándékú, hogy nem feltételezi, hogy stb. emlékszel?
Te erre azt kommentelted, hogy a rendőrségen kapott kiképzést, talán megvédhette volna magát.
Ma reggel ez volt a téma a TV2"-ön. Megtudja-e védeni magát egy rendőrségi Pszichológus?
A válasz: NEM ! Ugyanis nem volt felkészülve a támadásra, ilyen váratlan helyzetben még egy férfi is áldozatul esik. Ha érdekel, nézd meg a reggeli műsort, megtalálod.
Félre ne értsél, nem veszekedek, csak én is azt mondom, hogy ez a fiatal nő, rosszkor volt rossz helyen, mert ennek a rohadéknak áldozat kellett, előre kitervelte, várta, hogy jöjjön valaki. Még a helyszínen cigizgetett, meg mobilozgatott, mielőtt lecsapott.
ZOZO
@Kutyafüle: Még a legkiképzettebb kommandós is elintézhető ha váratlanul hátba szúrják. Erre senki nem lehet felkészülve.
Kutyafüle
@ZOZO: Igen, ez így van. Erről volt szó ma reggel
dodo571031
@patrióta01: Ahalál az túl enyhe büntetés lenne a számára a középkorba ilyen vagy még enyhébb esetekre nagyon jó módszerek voltak az kellene most is kevesebb lenne a bűncselekmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.