A PécsMa.hu információi szerint megtalálták az eltűnt Bándy Kata holttestét a Ledina városrészben, a Délibáb utcában egy bokorban. A területet lezárták, a helyszínt a rendőrség biztosítja. Egy személyt forró nyomon keresnek.

A bama.hu szintén úgy tudja, hogy holttestet találtak, de a hatóságok egyelőre még nem erősítették meg, hogy az eltűnt nőé lenne a holttest. A lap információi szerint a bűncselekménnyel összefüggésben a környéken jelenleg is keresnek valakit. A rendőrség azt feltételezi, hogy az elkövető a környéken bujkálhat. Mint írják, a környék utcáinak a lakosait most kérdezik ki, hogy vasárnap hajnalban hallottak-e sikolyt vagy egyéb gyanús hangot, láttak-e valamit.

AZ MTI bűnügyi forrásból úgy értesült, hogy feltehetően a vasárnap óta eltűntként keresett pszichológusnőt találták meg. A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítását végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást - áll a rendőrségi közleményben.

A lány holttestét a PécsMa.hu Facebook-oldalán közölt információk szerint néhány száz méterre találták meg otthonától, a Zsolnay Mauzóleum mellett. A területet hermetikusan lezárta a rendőrség, úgy tudják, hogy a helyszínre tart Dakos József megyei rendőr-főkapitány. A PécsMa.hu információi szerint a Kiss Ernő utcát is lezárta a hatóság.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán azt közölte: a rendőrséghez érkeztek és érkeznek lakossági bejelentések elektronikus levélben és telefonon Bándy Kata eltűnésével összefüggésben. Ezeket az információkat - csakúgy, mint a keresés során felmerülő adatokat - megvizsgálják, ellenőrzik a keresés során.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Mit mond erre Sanyi papa?? Sok-sok év alatt nem halt meg annyi rendőr bűncselekmény áldozataként, mint 2 év alatt, amióta ő a belügymin. Nem kellene ezen kicsit elmerengeni valamelyik illetékes elvtársnak??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaszy68
Nyugodj békében PICILÁNY. Részvétem az egész családnak. :( Nagyon sajnálom. Még előtte volt az élet. :(
ila51
Nyugodjon békében ! Részvétem a családjának.
X-ray
Amikor pécsi egyetemista voltam, akkor sem mertem volna azon a környéken egyedül flangálni férfi létemre sem...
szuhoj
Olvasom a kommenteket, többségükkel nincs is baj!

marlin2

Belőle remélhetőleg csak egy van, mert még ez is kurvára sok.
Nincs még egy ekkora gyökér mint ez a faszfej alkoholista baromarcú!
Hogy más felületeken kóstolgat és fikáz másokat egy dolog!
De amit itt művel az kimeríti a kegyeletsértés fogalmát.
batukán
@senkifia68: Van igazad abban, hogy senki ne menjen egyedül haza, soha nem tudni, hol lapul egy őrült, eltévelyedett ember...Tanulni kell mások hibájából, mert mint ez az eset is mutatja már innen nincs visszaút...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.