Ellenzik a mecseki uránbányák esetleges újranyitását azok a civilek, akik neMecsek Mozgalom néven alakítottak szerveződést csütörtökön Pécsen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
IGENIS szűkség van az uránbányák újranytására !
Minden pártnak lent a bányában kell megtartania a "kihelyezett-lehelyezett" űléseit .
Vágyam beteljesedni látszik ha sugárzó arcokkal látom feljönni a felszinre T.képviselöinket .:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@entero: Minden munkahelynek vannak veszélyei. Az egyiknek több, a másiknak kevesebb. Senkinek a halántékához nem fognak majd fegyvert fogni, hogy az uránbányába menjen dolgozni. Aki meg oda megy vállalva a nagyobb egészségügyi kockázatot, az tudni fogja majd, hogy miért megy oda. Ha csak a különböző veszélyeket nézzük, akkor az eddig elért tudományos és műszaki kultúránkat kidobhatnánk a szemétbe, és élhetnénk az életünket akár ősember módjára is. Lehet, hogy ez már a zöldeknek sem tetszene?
Pálinkafőző Rézüst
@kkalman: érdekes módon a zöldek tüntetnek ezért-azért...meg hogy ne ül autóba! Aztán meg felül a buszra, ami iszonyú füstöt hagyva maga után elindul...legalább 15 autó szennyét hagyja maga után minden méteren!
kkalman
@Pálinkafőző Rézüst: A Zengőn a bazsarózsák miatt nem lehetett a radart telepíteni, még a Sólyom is kivonult megvédeni a virágokat, a Misinára meg a város lakóit érő rádiósugárzás miatt, a zöldek szerint. Az, hogy esetleg ők használják a legtöbbet a mobiltelefonjukat, ami állítólag szintén veszélyes, agyhúgy követ, vagy valami hasonlót okoz, egyáltalán nem zavarja őket.
Pécsen meg a legmagasabb radioaktivitást a Széchenyi téren lehet mérni napjainkban is, a volt uránbányától 20-25 km-re. ez így volt a bánya működésekor is. Akkor miért is ez a tiltakozás?
Pálinkafőző Rézüst
@kkalman: Nnnnaaa, akkor egyről beszélünk! :) A zöldek megvehetők, hiszen pénz nélkül nem tudnak működni. Aki megveszi őket, az diktál nekik.
másvirág
IGENIS szűkség van az uránbányák újranytására !
Minden pártnak lent a bányában kell megtartania a "kihelyezett-lehelyezett" űléseit .
Vágyam beteljesedni látszik ha sugárzó arcokkal látom feljönni a felszinre T.képviselöinket .:-))
Feraj49
Az Én bátyám 1952 óta az Uránbányában dolgozott a föld alatt hosszú ideig.majd a földfelszínen,igaz irodában,72 évesen halt meg.Nem mondom,hogy nem voltak betegségei,de jóval az átlag felett kerestek.A feleségének soha nem kellett elmennie dolgozni,Ki tudta iskoláztatni a gyerekeket a jövedelemből.A sugárzás meg akkor is van,ha nembányásznak!
Nem kell Uránbánya,ahhoz veszélyes üzem legyen.Egy ismerősön traktorosként 54 évesen halt meg,mert a sok rázkódástól a belső szervei "tönkre" mentek.

Igaza van@Pálinkafőző Rézüst-nek minden szervezet pénzből tud csak működni.Valakiktől
hogy kapjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.