Hadházy Ákos honatya szerint Simon Miklós fideszes képviselő lányának és felesége unokaöccsének cége kapott 150 milliós EU-s támogatást.

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán számolt be Simon Miklós fideszes képviselő és családja által "leszippantott" újabb 150 millió forintos EU-s támogatásról – szúrta ki a piacesprofit.hu. A pénzt a független honatya szerint a Nyír-Medicina Bt kapta, ahol a tulajdonos a képviselő lánya, illetve feleségének unokaöccse.

Hadházy Ákos újabb „leszippantott” 150 milliós EU-támogatásról rántotta le a leplet

Hadházy Ákos szerint Simon Miklós fideszes képviselő lányának és felesége unokaöccsének cége 150 millió forintos EU-támogatást kapott/Fotó: 123rf.com

Hadházy állítása szerint a horribilis pénzt egy nagyon furcsa projektre kapták az érintettek. A cél nemesnek tűnik: háziorvosi praxisközösségek létrehozásáról szól, a Nyírbogát környékén található hét település öt háziorvosának. Simon képviselő neje a polgármesterkedés mellett amúgy valóban háziorvosként dolgozik Nyírbogáton, viszont a nyertes cégben csak a lánya tulajdonos, aki viszont Nyíregyházán orvos, nem pedig a "praxisközösségben".

A lap emlékeztetett rá: Hadházy úgy véli, a programban 6 milliárdot vert el az állam, 100-150 millióra lehetett pályázni, így 40-50 "praxisközösség " jöhetett létre. Ez feltehetően csak a töredékét jelenti a sok ezer praxisnak. Hadházy szerint a pénzt csókos háziorvosok kisegítésére használták.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
gondolom,hogy a fidesz gyogyik szerint ezért is az ákos a hibás és nem a fideszes tolvajok! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Tekintve, hogy az uniónak a Magyar Köztársaság a tagja, NER-ország nem, így nem értem, az EU miért nem szabadul meg a befurakodott országbitorlótól.
bence
@Nyírfa: ! Mert annak azok innák meg a levét akikre rá kellett volna költeni a fidesz által ellopott százezer milliárdokat !
KisTehen
@Méhes: te is válaszolhatsz ákos helyett
KisTehen
@csak úgy...: te is válaszolhatsz ákos helyett
KisTehen
@Clavigo: te is válaszolhatsz ákos helyett
KisTehen
@simmering73: te is válaszolhatsz ákos helyett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.