Csatáryt 1948-ban halálra ítélték, egy pozsonyi archívumban megtalálták a bírósági döntést. A dokumentum felbukkanása, a háborús bűnös külföldre történő kiadatását eredményezheti? A szlovák Nemzeti Emlékezet Intézetének (ÚPN) pozsonyi archívumában van annak a bírósági döntésnek az aktája, amely kimondja a háborús bűntettek elkövetésének gyanúja miatt a múlt héten Budapesten őrizetbe vett Csatáry László halálos ítéletét – közölte az intézet.

Forrás: index.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Tök érdekes, hogy akadnak olyan felhasználók, akik napokra-hetekre is mélynyugalomba süllyednek. Ilyenkor figyelmen kívül hagyják az összes egyéb témát, nem küldenek be cikkeket, nem véleményeznek, nem csinálnak semmit, de az első olyan cikkre, ahol végre ismét lehetőség adódik egy jó kis nácizásra, óramű pontossággal, dögkeselyűként megérkeznek, és ott folytatják a mocsokhintést, ahol abbahagyták. Náci, náci, náci - ebből áll a tudomány. Hogy végre leírhassák a bűvös szót: náci, úgy kell nekik, mint vámpírnak a friss vér, mint sivatagi vándornak a korty forrásvíz, mint koldusembernek a falat kenyér.

Nekem meg úgy hiányoznak az ilyen alakok, mint mókusnak az erdőtűz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ernokiss
@KöBüKi: Csatáry vén nácinak fegyházban a helye! Sőt! Neki már nem az élők közt lenne a helye, de Isten megvárja azt, hogy előbb itt szolgáltassanak igazságot azoknak akik a vén szadista gyilkos miatt kínok közözött szenvedték meg a halálba vezető utat! Apádat nem rakták vagonra és nem fosztották meg mindenétől , és nem is égették el sem a gyermekeit sem a feleségét! Apád szerencsés ember volt, és ezért kellene befogni a szád és nem egy lapon említeni a kommunistákal (akik életben hagyták az ellenségüknek számító kollaboráns apád) a következetesen gyilkoló nácikkal!

Egyébként te pampogsz nácikám, arról, hogy valaki ökör és tudatlan? Az EKLATÁNS példa nem eklatázs példa! Ne használd ha nem ismered, mert úgy is lebux!

Aztán itt van a nagy sztorid! Ami nekem csatáry, szadista náci bácsi ügye kapcsán azért furcsa, mert a tagbaszakadt bácsit, miután megverték otthon hagyták. Nem vitték el Auschwitzba, hanem élhetett tovább. Szadista náci bácsi keze alatt lévő zsidókat minden nap megverték, megalázták és megkínozták, az otthonukból elzavarták és gettóba zárták majd a tengernyi szenvedés után vonatra rakták őket és a célállomáson újabb tengernyi kín és szenvedés után a halál várt rájuk egy koncentrációs táborban. Hogyan lehet összemosni a kommunista bűnöket a náci bűnökkel? Hogyan lehet egy lapon említeni a több millió embert csupán faji alapon elfüstölő, tróger rabló-gyilkos nácikat a kommunistákkal? Üldözték apádat 68-ig? Biztosan keretlegény volt vagy kollaboráns, másként miért üldözték volna? Most sokan olyanok sírnak akik annak idején együttműködtek a nácikkal, nyilasokkal és egyéb trógerekkel és a háború alatt fennhangon szidták/ütötték/verték a kommunistákat, bizonyítva azt, hogy ők mennyire elkötelezett nácik és hű, szövetség-pártiak. Aztán nem értették miért vannak kirekesztve mindenből, miután kirugdosták innen a bűnöző nácikat. Nem értették meg, miért nem vállalhatnak jó állást, miért nem tanulhatnak, miért nem foglalkozik velük úgy a hatalom és nem emeli...
koki32
@ernokiss: A jelenben túl nagy teret kapott az antiszemitizmus,mondhatni divat lett.Boldog-boldogtalan okádja a az új"igét"A Végén még vallás fog születni belőle,amiben hitler lesz a próféta.Néha az-az érzésem,hogy repülünk a következő világégés felé,ami talán a végső állomása lesz az emberiségnek.Beteg eszméink ideológiáink vezérelnek minket a végzet felé,mintha be lennénk programozva az önpusztitásunkra.Hiszen emberek sokasága kétségbe vonja a Holokauszt létezését,védenek szimpatizálnak egy beteg tömeggyilkost.Gyülölködünk utálunk és gyilkolunk.
gyevi_biro
@KöBüKi: Ne ülj fel egy nyilvánvalóan fideszes provokátornak.
Itt is az a céljuk, hogy megosszák az embereket.
Le kell kakálni az ilyen ostoba hozzászólásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.