A 70 évvel ezelőtti Magyarország saját állampolgárait "másodrendűnek, megbélyegzettnek, kiirtandónak ítélte, és mindent elkövetett, hogy ezt az ítéletet végre is hajtsa" - mondta Frölich Róbert főrabbi hétfőn Nagykanizsán, a roma holokauszt megemlékezésen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@leszúrt rittberger: Persze, hiszen a név kötelez, hát még az ostobaság.
Csizmás Kond
@leszúrt rittberger: Na látod be okoska vagy...
sonderkommando
"nyíltan zsidózhatnak, cigányozhatnak különösebb következmények nélkül"

No, igen de ennek meg van a maga valós, és sok dolgos, tisztességes magyar embert érintő oka. Amíg az állam nem szanálja a gondok gyökerét, addig nem lesz e téren változás.

"ne csak egymás mellett, de egymás kezét fogva, egymással békében, az ember iránti tisztelettel, és az ember iránti szeretettel éljünk"

Ez bizony nagyon megható, de sajnos egy cigányoktól hemzsegő pl. borsodi faluban ez nem működik.
kerék
Nehéz úgy békésen kézen fogva sétálgatni cigányokkal, ha közben kések állnak kis a hátamból...
Elmondtam már: nem azért gyűlöljük a cigányokat mert cigányok...azért utáljuk őket mert tettek érte, hogy ez az utálat létre jöjjön...
Nem lehet olyan egyénekkel békében élni akik kirabolják az embert, és mellette nem dolgoznak semmit, aki azt mondja, hogy ilyen "emberekkel" békében együtt tud élni az még sosem találkozott velük.
sonderkommando
@kerék: Így van! Senki el ne képzelje, hogy a BTK-val, vagyis a tüneti kezeléssel ezt meg lehet oldani. A cigányok ezt maguknak keresték, az állam pedig hagyta elfajulni a helyzetet.
Az állam, a jogvédők és az őket pártoló magánszemélyek egy percig se gondolják, hogy szó, és tettek nélkül tűri ezt a magyarság. Könnyű úgy osztani az észt, hogy közben cigánymentes a lakó-és munkahelyük...
A beilleszkedő cigányokkal nem lenne gond, de a helyzet az, hogy csak a saját abnormális viselkedésüket, életvitelüket tartják elfogadhatónak. Hosszú távon azonban ez nem megy.
gergely
A zsidók meg a cigányok nyugodtan magyarozhatnak,mindenféle negatív jelzővel együtt említve.Akkor meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.