Éveken keresztül erőszakolta saját tinédzser édeslányát N. László, aki közben a nemzeti öntudatot és erkölcsiséget hirdető Magyar Gárda felesküdött tagja volt feleségével együtt, aki szintén közreműködött a családon belüli szexuális erőszakban. Az Erdélyből áttelepült férfi eközben odaadó gárdistaként jó kapcsolatot ápolt a Magyar Gárda vezetőivel, illetve Vona (Zázrivecz) Gábor Jobbik-elnököt is személyesen ismerte. Lánya elmondása szerint ő akarta megszervezni a Székely Gárdát, valamint rendszeresen erőszakos akciókról beszélgetett társaival. Saját készítésű lángszórójával például a budapesti melegfelvonulásra is el akart menni, valamint azon viccelődtek, hogy olyan gépet kellene készíteni, ami a cigányokból kutyatápot készít. Interjú az áldozattal. Csak 18 éven felülieknek!

Forrás: atv.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

299 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ha valaki veszi a fáradtságot és odafigyel hamar észreveszi, hogy minden olyan egyén, aki túlhajszoltan erőszakol bizonyos párti vagy faji megnyilvánulást az mindig azért teszi, mert azáltal akar takargatni valamit, elvonni a figyelmet valamiről.
...ilyen volt Csanád, meg ez a cikkben szereplő muki...és ilyen ez az ernokiss...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aaronhotchner
@zabhegyező: A szótár a konkrét kérést teljesíti, ennélfogva én sem a disszociatív zavarok gyűjtőfogalom körébe tartozó vagy társítható "betegségcsoportokról" v. zavarokról kérdeztem, hanem konkrétan és kifejezetten a multiplex személyiségzavarról, vagyis "egy" konkrét betegségről vártam tőle választ. A MÉKSZ ezt teljesítette. Ne cseszegessük a szótárat, ő csak egy jóindulatú program.
aaronhotchner
@Magyar Értelmező Kéziszótár: A következő kérdésem: Mi az élet, az univerzum és a mindenség értelme? The answer to life, the universe and everything?
Pálinkafőző Rézüst
@aaronhotchner: valaminek csak akkor lehet az értelmét kutatni, meghatározni, ha tudjuk hogy miről is van szó! A kérdésedhez előbb azt kellene definiálni, hogy: Mi az élet? Mi az Univerzum? Mi a mindenség? Ha ezekre tudjuk majd a választ, (a valóst) csak akkor lehet majd az értelmét is kutatni, és talán meghatározni. Szerintem.
Atha
Undorító történet. Felfordul a gyomrom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.