Éveken keresztül erőszakolta saját tinédzser édeslányát N. László, aki közben a nemzeti öntudatot és erkölcsiséget hirdető Magyar Gárda felesküdött tagja volt feleségével együtt, aki szintén közreműködött a családon belüli szexuális erőszakban. Az Erdélyből áttelepült férfi eközben odaadó gárdistaként jó kapcsolatot ápolt a Magyar Gárda vezetőivel, illetve Vona (Zázrivecz) Gábor Jobbik-elnököt is személyesen ismerte. Lánya elmondása szerint ő akarta megszervezni a Székely Gárdát, valamint rendszeresen erőszakos akciókról beszélgetett társaival. Saját készítésű lángszórójával például a budapesti melegfelvonulásra is el akart menni, valamint azon viccelődtek, hogy olyan gépet kellene készíteni, ami a cigányokból kutyatápot készít. Interjú az áldozattal. Csak 18 éven felülieknek!

Forrás: atv.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

299 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ha valaki veszi a fáradtságot és odafigyel hamar észreveszi, hogy minden olyan egyén, aki túlhajszoltan erőszakol bizonyos párti vagy faji megnyilvánulást az mindig azért teszi, mert azáltal akar takargatni valamit, elvonni a figyelmet valamiről.
...ilyen volt Csanád, meg ez a cikkben szereplő muki...és ilyen ez az ernokiss...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ernokiss
Milyen tiszta erkölcsű emberek vannak a Magyar Gárdában ?
Milyen szülők ezek ? Komolyan lehet venni ezt a hordát?
Csizmás Kond
Ha valaki veszi a fáradtságot és odafigyel hamar észreveszi, hogy minden olyan egyén, aki túlhajszoltan erőszakol bizonyos párti vagy faji megnyilvánulást az mindig azért teszi, mert azáltal akar takargatni valamit, elvonni a figyelmet valamiről.
...ilyen volt Csanád, meg ez a cikkben szereplő muki...és ilyen ez az ernokiss...
X-ray
@ernokiss: Gondolhatod, hogy nem felsőfokú iskolát végzett egyének mennek magyargárdázni.
Rézangyal
Bocsika! Néhány embernek nem minősíthető véglény miatt nem a Gárdát kell szidni! Mindenhol vannak ilyen férgek, elég csak a jó öreg katolikus egyház kebelében tevékenykedő szorgos, pedofil papokra gondolni! Gondolom, emiatt nem a Vatikánt hibáztatod!
ernokiss
VaKond: Bizony ilyen az egész rosszabbik. Ex-szkinhedek és identitás-zavaros időszakukat élő, életükben egy teljes munkanapot nem dolgozó, megélhetési lumpenek gyülekezete, akik az etnikailag igen vegyes, ennélfogva túlkompenzálásra mindig hajlamos nemzet egységét rombolgatják, addig ők a zavarosban halászgatva havonta többmilliós fizetéseket zsebelnek be amiről még botrányok árán sem hajlandóak lemondani illetve eltitkolják még azt is, hogy több helyről jutnak havonta több millióhoz. Éppen az "anyapártod" az amelyik ahhoz hasonló elvű politikát folytat amivel engem vádolsz. Nácikám, én ugyan mit takargatnék azzal, hogy utállak titeket és legszívesebb követ töretnék veletek Recsken? Ezzel én mit fedeznék? Nácihoz méltóan sötét vagy! El kell fogadnotok, hogy VÉGE! Eddig tűrtek titeket de most már annyira lejárattátok az országot az elvtelen, mű-náci baromságaitokkal, hogy ezt már nem lehet szó nélkül, hagyni! VÉGE van!!!
koki32
A nagy hazafi!
"A hazafiaság nem más mint az erőszak önigazolása"
ernokiss
A rosszabbik és a gárda egyébként mágnesként vonzza a szexuálisan aberráltakat. Pornós múltú nők és férfiak, külföldi meleg rendezvényeken részt vevő szóvivő, pedofil székely legonárius, pénisz-pumpával fotózkodó képviselő stb.
Komolyan mondom hol voltak a józan eszű emberek több évig? Nem vette észre senki, hogy ezeknek hiányzik minimum egy kerekük?
nahát
Ne általánosíts!!!
Különben akkor beszélhetünk a meleg ,pedofil , szervkereskedő amerikai rabbikról is. Ezek alapján minden zsidó ilyen?
Vagy akár a barbár szokásukról , a fiúk csonkításáról is?
X-ray
Egyébként ez a fószer is rajta van a fészbukkkon?
ernokiss
@nahát: @nahát: Éppen, hogy te általánosítasz. Néhány amerikai rabbi bűnügyéből generális érvényű következtetéseket vonsz le a világ minden részében élő rabbik bűnözési hajlamára vonatkozóan. Ez a megállapításod, amellett, hogy általánosító jellegű és ennél fogva nettó baromság, de még csak nem is ekvivalens az általam közölt megállapítással. Én nem azt írtam, hogy a világ szélsőjobbos mozgalmai vonzzák a szexuálisan aberrált, lelki-nyomorékokat, hanem kifejezetten egy szélsőjobbos csoport vonatkozásában közöltem olyan tényeket, amelyek helytállóak és a valóságot hűen tükrözik. Ez nem általánosítás, hanem tények és megállapítások közlése a világon működő szélsőjobbos szervezetek közt működő, de kizárólag egyetlen szervezet vonatkozásában.
Csizmás Kond
@ernokiss: na és DSK is közéjük tartozott ?
kerék
@X-ray: Ismerek párat, ketten az ELTÉN végeztek...aberrált parasztok mindenhol vannak, egy ilyen köcsög miatt nem a Gárdát kell szidni
Proli
Valaki elmagyarázná a matematika ekvivalencia elvét hogyan kell alkalmazni filozófiai értelemben?
ernokiss
Attól, hogy valaki az ELTE-n végez még önmagában semmit nem jelent. A zazrivecz is ott végzett és csak meg kell hallgatni a szövegét 2 percig. Egy fél-analfabéta betanított munkás szintjén működik az agya. A hazai felsőoktatás színvonala egyébként amiatt romlik folyamatosan, hogy nem képeznek minőséget és beengedik a kapuik mögé a szélsőjobb ideológiát. Németországban egyénként a Th. st...inar márka (közismert neonáci viselet egész Európában) ki van tiltva minden egyetemről és a közintézményekből is. Nálunk minden 10. felsőoktatásban résztvevő és minden ötödik középfokú oktatásban (szakmunkásképző, szakiskola, szakközép) résztvevő gyermek ezt a márkát viseli.
kissnagy
@Csizmás Kond: rád lájkoltam! Bocs! Kár volt..
@kerék: csak ketten... ráadásul ez nem a diplomán múlik...viszont Kondnak részben igaza van: aki radikális, az nézzen elég határozottan magamőgé! Mert valamitől az... A Gárda pedig nem nyugdíjas klub...Ugye érti az, aki a árdát védi...!
ernokiss
@Proli: www.kislexikon.hu/ekvivalencia.html
Filozófia aranyom, hol? Mi társadalmi jellegű problémákat feszegetünk, nem filozófia elmélkedéseket folytatunk.
Csizmás Kond
@ernokiss: "A rosszabbik és a gárda egyébként mágnesként vonzza a szexuálisan aberráltakat. "
...még nem boldogulsz egyedül...le fog tolni a rabbid.
ernokiss
@kissnagy: köszi, hogy megerősíted a hülyeségeit. Ezzel gondolom "belülről akarod bomlasztani" őket (terjessze csak a marhaságait, még jobban lejáratják magukat alapon),...
ernokiss
Vakond: cserélj lemezt, már unalmas vagy! Próbálj meg vitatkozni, bármelyik állításommal...gyerünk!
Csizmás Kond
@ernokiss: Te csak gondolkodni unod, mert butaságban meg alávalóságban felülmulsz minden cion fajtádat
íme egy példa : "Nácikám, én ugyan mit takargatnék azzal, hogy utállak titeket és legszívesebb követ töretnék veletek Recsken? Ezzel én mit fedeznék? Nácihoz méltóan sötét vagy! El kell fogadnotok, hogy VÉGE!"
Ezen írásod és a krematórium között semmi különbség...szóval ugyanolyan gyilkos gondolat mint a Hitleré...amúgy őt is a ti elit őseitek fizették, hogy "megtisztíttassak magukat a korcsoktól"
kissnagy
@ernokiss: Most igazából nem értelek ám! Most elmagyarázok valamit, de a végén nem kell elszégyelned magad!!!
Szóval Kond következő sorait lájkoltam, mert igaz!

Idézet :"Ha valaki veszi a fáradtságot és odafigyel hamar észreveszi, hogy minden olyan egyén, aki túlhajszoltan erőszakol bizonyos párti vagy faji megnyilvánulást az mindig azért teszi, mert azáltal akar takargatni valamit, elvonni a figyelmet valamiről.
...ilyen volt Csanád, meg ez a cikkben szereplő muki..."

Majd megláttam a végét, erre írtam, hogy "Bocs! Kár volt.."
Az ominózus részlet: "és ilyen ez az ernokiss... "

Én pedig arról írtam, hogy általában a szélsőségesek szélsőségükkel kompenzálnak! Talán, mert szeretnének konformizálódni, de nem tudnak,estleg ezt nem ismerik fel, vagy nem tudják maguknak megbocsátani, ezért pápábbak a pápánál!

Lám Te is utálsz valakit, a buzikat!
Ezért vetem a szemedre, mert én azokat sem utálom!
Eszméket, ideológiákat utálok, de az ezeket tárgyiasító személyeket nem! Hiszen a zöme lelki nyomorék (bocs!), ezekről nem tehetnek! Csak sajnálni tudom őket! És örök reményem a fejlődés! Én gyakorlom, lehet követni...
ideals2012
Ennek semmi köze a politkához meg az iskolai végzettséghez!! Ez a manus egy ÁLLAT! - és itt bocsánatot kell kérnem az állatok nevében.. - nem mellesleg édesanya sem különb, remélem, kapnak néhány évet, és a dutyiban lesz részük abban, amit a gyerekük elszenvedett tőlük.. Szegény gyerek!!!
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: "Ha valaki veszi a fáradtságot és odafigyel hamar észreveszi, hogy minden olyan egyén, aki túlhajszoltan erőszakol bizonyos párti vagy faji megnyilvánulást az mindig azért teszi, mert azáltal akar takargatni valamit, elvonni a figyelmet valamiről."

Tényleg megírtad a frankót!
Gratula hozzá!
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: mostanig mindenki megértette mit is akartam...
kukac50
Ilyen elvetemült emberek akarnak a politikában dolgozni.Akasztófára velük.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: De tényleg nagyon jó volt, olyan igazi bölcs megállapítás.
ernokiss
Vakond: te a legalávalóbb nyilas/hungarista bűnözők egyike vagy. A hajlékony gerinced és a rinocérosz arcbőröd mindent elbír! Szánalmas, amnéziás új-nyilas vagy! Nem fogod fel és nem is fogod megérteni! A gyűlölködést nem mi kezdtük, de felháborít az, ha egy súlyos bűnnel terhelt, náci kollaboráns, bizonyítottan szadista vadállatot mentegetnek. Gyűlöletről beszélsz, aljas nyilas?! Olvasgasd a weboldalaitokat, olvasd el a hírportálok posztjai alatt megjelenő kommentjeiteket, amik évek óta zsidózásból és cigányozásból állnak, fröcsögtök és őrjöngtök, gyűlölködtök éjjel és nappal szüntelen. Ellenben ha rólatok van szó, nem szabad gyűlölködni, sőt elvárjátok, hogy megértéssel, toleráns magatartással és gyűlölet nélkül közelítsünk hozzátok, aljas és embertelen eszméket valló büdös nácikhoz. Hát "lószart mama" ! Tőlem nem fog egyik büdös náci horda tag sem toleráns megközelítést kapni. Majd toleráns leszek veletek büzlő nácikkal, ha nem dugdostok disznólábakat az emlékművekbe, nem lövöldöztök le munkába igyekvő roma öregembereket, nem gyújtotok fel kukákat és nem töritek össze a köztelevíziót , majd akkor ha egy focimeccs kapcsán nem a posi-fejetek és a rasszista balhéitok miatt kerülünk újságok címlapjára, majd akkor ha nem kitalált mese-sztorik alapján hergelitek az embereket és ártatlan családokat fenyegettek közbiztonsági sétákkal, majd akkor ha békén hagyjátok a temetőket...stb...stb...Aljas náci! Kulturált viselkedést vársz el, miközben az ideológia amit képviselsz, a világon mindenhol szalonképtelen? Ostoba és ráadásképpen szemtelen is vagy. Egyébként nácikám nem vagyok zsidó, keresztény ember vagyok. Mit gondolsz csak a zsidók utálhatnak titeket? Buta nyilas.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: ...nem annyira bölcs mint amennyire igaz.
Csizmás Kond
@ernokiss: Nézd el, hogy nem válaszolok hosszasan, csak annyit reagálnék az egészre, hogy nem kell közelíts felém, sőt hálás lennék ha minél gyorsabban távolodnál...
A szókimondásban nem vagyok egy szemérmes valaki, de a te útszéli kifejezésed utolérhetetlen, ezért nem folytatom.
...ja még annyit hogy tényleg ízelthátú vagy...:)
gergely
@ernokiss: Pár éve még egy oldalon álltunk de ennél azért normálisabb voltam.
Már akkor is.
ernokiss
@Csizmás Kond: "mostanig mindenki megértette mit is akartam"...
Mostanáig nem szólt be neked senki! De ez nem jelenti automatikusan azt, hogy korábban mindenki egyetértett veled! Csupán, azt történt, hogy nem ereszkedtek le a házmester-nyilashoz.
ernokiss
@gergely: bizony, nem vagyunk egyformák. Én például nem tudok köpönyeget forgatni...
gergely
@ernokiss: A köpönyegforgatók odafent vannak.
A kiábrándultak idelent.
ernokiss
@gergely: A kiábrándultak? Akik a nácik vállán sírnak? Azok mindig is nácik voltak, legfeljebb elhazudták azt, a jobb társadalmi pozíciók érdekében. Az elvek azok a haláláig kísérik az embert, legalábbis azt akinek stabil gerince van...
Proli
Hogy is van ez?
Ha más állítja, hogy gerinces ember nem váltogatja a nézeteit akkor az náci?
Ha őelmeháborodottsága @ernokiss: állítja akkor meg jó?
Tényleg klinikai eset a pasas:)
ernokiss
@Proli: te foglalkozz inkább a székely légióval meg a pedofil haveroddal...
Végtelenül és reménytelenül ostoba vagy! Kevered a szezont a fazonnal...mássz vissza a gallyadra...
gergely
@ernokiss: Neked nagyon elborult az agyad...
gergely
@ernokiss: Te pont olyan vagy mint akik mindig zsidóznak.
Nem veszed észre?
ernokiss
@gergely: Én is hasonlókat kívánok neked...
ernokiss
@gergely: Te pont olyan vagy mint a náci/nyilas/hungarista virtuális prototípus. Tényleg nem veszed észre?
gergely
@ernokiss: Van internet a gumiszobában?
gergely
@ernokiss: Nem szoktam olyan elvakultan,elborultan gyűlölködni,mint te.
gergely
@ernokiss: Igen.Már csak te hiányzol belőle...:))
ernokiss
@gergely: szánalmas vagy. Ezzel a szerencsétlen magyarázkodásoddal folyamatosan állítod ki magadról a szegénységi bizonyítványodat.
ernokiss
@KöBüKi: "a zsidóktól alávalóbb,gazemberebb,simulékonyabb és zsiványabb nép nem létezik.."
Akkor kezdd el felszámolni a pártodat, te szerencsétlen, mert nálatok több az egy négyzetméterre jutó zsidó, mint a Síp utcában!
nahát
ernokiss
@gergely: szánalmas vagy. Ezzel a szerencsétlen magyarázkodásoddal folyamatosan állítod ki magadról a szegénységi bizonyítványodat.
bagoly mondja verébnek...
kissnagy
Hát gyerekek ez megint az egekbe emelte a propeller színvonalát!
Remek!
Zsidózás, nácizás a köbön!
Imádjátok az adrenalint, ugye?!
Csak az a baj, hogy az értelmes adrenalinfüggők kiélik magukat egy bázisugrásban vagy stb.!
Ti meg itt provokáljátok egymást!
Ráadásul spotszerűen, 1 az 1 ellen...
Kivetkőzve emberi mivoltotokból...

Szánalmas bagázs...
perta
Borzasztó dolog, amit ez a féreg a lányával tett, az anyja sem különb. De! Ugye mindenki tisztában van vele, hogy nem csak a gárdisták között vannak ilyen mocskok?
Szakadjunk le arról, hogy kinek mi a politikai nézete. Ha megkapargatjuk a dolgot, minden párt tagjai, szimpatizánsai között megtalálhatók!
kissnagy
@perta: Igazad van, de az is biztos, hogy nincsenek véletlenek... még sajnos az egyházak tekintetében sincsenek...
Feraj49
Nekem azért nem kerek ez a történet.A lány szerint 14 éves kora óta dugja az apja.Egy 14 éves lánynak már elég eszének kell lennie,ha nem kap az anyjától segítséget tovább lépjen,tanárnőjétől vagy a rendőségtől kérjen segítséget. 5 évig heti 3 alkalommal csinálj az apja ? Ne mondja,hogy nem volt soha alkalma elmenni otthonról és bejelentést tenni a hatóságoknál.Kórházba is volt abortuszon ott is megtehette volna az orvosoknál.

19 éves azaz nagykorú.Érdekes,most pattant ki a dolog !
kissnagy
@Feraj49: Bocsi, de nem a történettel van baj! Egy ilyen embertől mért vársz el normális pszichére jellemző viselkedést...?
entero
@kissnagy: Látod, pedig nem is írtam ide semmit. Nem megmondtam hogy milyen is a propeller színvonala? Van ezen még mit magyarázni? Amíg ilyen gyűlölködő nem normálisok vannak ebben az országban, nem is tudom mit várnak az emberek. A magyar gárda egy erőszakra építő bagázs egyébként is, aki velük van az lényegében az ország ellen van. A legjobb talán az lenne ha 2014 - ben még a parlamentbe sem jutnának be, de félő hogy annyi agresszív huligán van ebben az országban akik beszavazzák őket. Csak nehogy a Fidesz lepaktáljon velük amennyiben szorulna mégis a hurok a választásnál, bár ahogy elnézem Orbán gondoskodik arról hogy erre ne legyen szükség. Persze demokratikus úton. Az egyházak tekintetében meg nincs min csodálkozni. Ne mondja nekem senki hogy ki lehet bírni az életet szex nélkül. Maximum kasztrálva. Talán ez lehetne az egyik feltétel. Nem tudnék most hirtelen mást felhozni akik ilyet csináltak volna a saját lányukkal pártokon belül. Te tudsz esetleg? Szebb jövőt. :-)))))))))
gergely
@ernokiss: Te pont úgy beszélsz,mint a fidesz tíz évvel ezelőtt.
Ezért is utáltam meg őket.
gergely
@entero: A Magyar Gárda erőszakra épülő bagázs?
Mégis ahol végigvonulnak,az embereknek nyugtuk lesz egy darabig a cigóktól.
Kutyafüle
Csak a címre reagálok:
Az, hogy egy családapa évekig! megerőszakolja a saját lányát, és ez ellen az anya sem tesz semmit, nem tudódik ki, nagyon nagy terror alatt tartotta a családját.
Az anyát ugyanígy elítélem. Anya vagyok, ha a gyermekemet bárki bántaná, mint az oroszlán ugranék rá, nem törődve a következményekkel.
Kutyafüle
@gergely: Részben, csak részben neked is igazad van és az enterónak is. Csak az a baj, hogy cigók már mindenhol laknak, a Magyar Gárda meg nem vonulgathat minden nap máshol. Tehát a megoldás valahol másban leledzik:))
kissnagy
@gergely: Ez nem a gárda feladata! Te mindig átmész a szomszédhoz, aztán bevered a pofáját? Gratula!
entero
@Kutyafüle: Nem a magyar gárda a megoldás erre a problémára. Hathatós rendőrséggel ugyanúgy kezelhető lenne ez az egész, nem az a lényeg hogy néhány gárdista vagy a rendőrök járnák sűrűn a veszélyesebb helyeket. A gárdista sem tehet többet mint egy rendőr, sőt annyit sem, elvégre nincs felhatalmazása jogilag. A rendőrnek ellenben igen.
kissnagy
@entero: Így van! Ezt minden gondolkodni bíró ember beláthatja! Ebben nincs vitánk Entero:))))
varrólány
@kissnagy: 08:42 Nahát, nahát, ezen jót mosolyogtam! :-)
A net mindent elbír úgy gondolják, de az embert nem találod ott a monitor mögött.(szó szerint)
gergely
@kissnagy: Namost:Magadat meg nem védheted.Az állam nem véd meg.Egymást sem védhetik meg az emberek(egyenruhás bűnözés,rosszabbak,mint a szocik).Akkor mi legyen?Szépen tűrjem,hogy a lakásomban agyonverjenek?
Az elcigányosodott részeken mi van?Merthogy a rendőrség kurvára nem végzi a dolgát.
Éljenek rettegésben a normális életvitelt élő emberek(fehér is cigány is).
Nekik nincs ott öt percen belül a kiscsalád (25 fő).
És akkor jönnek a csúnya gárdistások és rend és nyugalom van a faluban.
Ezt a rendőrségnek kellene csinálnia de nem csinálják!
Kutyafüle
@entero: Ha most butaságot mondok, akkor vállalom , hogy buta vagyok!
Majdnem minden településen van már kisebbségi önkormányzat, annak képviselői.
Ők képviselik a választóikat. Most ez ne csak a segélyelosztásra, meg a Karácsonyi élelmiszer csomag kiosztására korlátozódjon, hanem igenis figyeljenek oda a családokra, ha kell, kérjenek rendőri segítséget, vagy polgárőrit, de mindenképpen legyen annak céltudatos feladata, hogy miért is van azon a poszton.
ernokiss
@Kutyafüle: Szerintem meg adjanak nekik munkát és próbálják meg integrálni őket azzal, hogy nem lopják el a felzárkóztatásra szánt pénzeket a többségiek. Hamar lenne eredmény...
ernokiss
@kissnagy: a hozzászólásaid mindig az egekbe emelik a propi színvonalát...
ernokiss
@kissnagy: néha nem is tudom melyik oldalon állsz... olyan vagy te is mint az egyszeri jegenyefa?
entero
@gergely: Magadat megvédheted immár, ahogy a betörőt is elintézheted.
entero
@ernokiss: Én náci? Te miről hadoválsz?
Bástya Elvtárs
@Proli: Az kapcsolatban áll a kongruencia relációval + a klasszikus valószínűségi tényezővel (kszí) is...
Bástya Elvtárs
@KöBüKi: Ők nem betelepülnek, hanem idemenekülnek! Kergeti őket az arab! Beletolja őket szíria a tengerbe...
Ezért jönnek, idetelepülnek...
:-(
Kutyafüle
@ernokiss: 13.50-re Ha enterót lenáciztad, semmit nem értettél meg abból, amit leírt:))
Proli
@Bástya Elvtárs: Köszönöm Bástya Elvtárs, most hogy így írod világos lett a dolog.
Azt hittem a lumbal punktioval, de most már nem tévelyedek.
Bár approximetíve nézve a dolgokat mi azt hiszem magyarok vagyunk akinek nem ártana magyarul fogalmazni!:)
kissnagy
@ernokiss: "@kissnagy: a hozzászólásaid mindig az egekbe emelik a propi színvonalát..."

sajnos néha olyan alacsonyan van a színvonal, hogy attól is emelkedik, ha ránézek a monitorra...
A másik:
"@kissnagy: néha nem is tudom melyik oldalon állsz... olyan vagy te is mint az egyszeri jegenyefa? "

én vagyok ilyen gondban veled!

DE előbb válaszolok a kérdésedre! Ebben a szituációra kell érteni mindazt, amit írok! Nos, jelen esetben, mondom jelen esetben inkább középen! Így tudok az eddigi beírásaimhoz hű maradni! Kismilliószor leírtam már, hogy elutasítok minden szélsőséget, mert abból hiányzik a józan ész! Amit csináltatok az minden volt, csak nem a józan ész diadala! Sőt! Baromság! És itt az idő, hogy leírjam, hogy miért nem tudok eligazodni rajtad:
1. annyit használod a náci szót, hogy teljesen elinflálod a tartalmát, ráadásul úgy röhögnek ezen, hogy csoda, hogy le nem szakadt még a veséjük! Többször leírtam már: szerintem ez buta taktika! Nem elég őszintének lenni, a hitelesség nélkül ez nem ér semmit!
2. kérdés, hogy miért folytatod ezt a taktikát?
A lehetőségek:

a, merő őszinteségből, indulatból! Ezzel az a gond, hogy az indulat radikalizál! Nem elég leordítani a másikat, nem elég ismételgetni-ismételgetni az érveket, mert ez nem érdekli ezeket az embereket! Cinizmus, visszafogottság, rideg logika- szerintem ez felbosszantja az ellenfelet! Nem tud kiröhögni...
b,(ez igen meredek lesz)azért folytatod ezt a taktikát, mert így otthon röhögtök mind a hárman, hogy hogy
átvertetek itt mindenkit! Tematizáltátok pár területet, és jobboldaliként kiröhögtettetek egy baloldalit, aki ráadásul "ál"baloldali.Mintha provokációnak tünt az egész!

Én nem hinnén, hogy az utóbbi lenne, de épeszű ember nem tud azonosulni azzal az értelmetlen "vitával", amit itt produkáltatok!
kissnagy
@ernokiss: Undorom van a zsidózástól, a kommunistázástól, a hazaárulózástól! És azért nem írom most ide a nácizást, mert az előzőeknek semmi alapja! Hagyd meg nekem is a szóhasználat hitelét...

És barom az, aki Téged "zsidókámoz", már írtam ide, hogy miért! És az is, aki veled szórakozik, hiszen egy taktikai okot még nem írtam! Ez a legszomorúbb:

c, azért folytatod ezt itt, mert már fizikálisan találkoztál a ( nemcsak verbálisan) zsidózókkal! Sajnok ennek feldolgozásában nem tudok segíteni, de sok dolgot megmagyaráz, magyarázna...
ernokiss
kissnagy: Elnézem neked a tévedéseid mert nem vagy jó profilozó. A feltevéseid egyike sem helytálló. Merő butaság, némi rosszindulattal fűszerezve. Kismilliószor leírtam már neked is, hogy a nácikkal nem finomkodunk! A rideg érveid, meg a cinizmusod tartogasd a másik oldalnak. Ezek ordas eszmékben hisznek és nincs lírai lelkük, kissnagy!

Amit rólad gondolok (komolyan):
Kishitű és kellően naív vagy. Ennélfogva abban reménykedsz, hogy a jobb esetben félművelt szkinhedek vevők lesznek a cinizmusodra (azt sem tudják mi az) , a visszafogottságodra (ezt a fogalmat szintén nem ismerik), a rideg logikádra ( az ideológiájuk önmagában logikai csőd) és egyéb úri modorod diktálta kommunikációs technikákra. Komolyan gondolod, hogy ezt a stratégiát kell mindenkinek követni? A te higgadt - modorosságtól fulladozó - technikádból köszönöm kissnagy, de én nem kérek ,ezt a fajta stratégiát már elcseszték előtted is egy jó páran. Veszély van és ezt nektek naív és finom lelkeknek is meg kell érteni! Óriási veszélyt jelentenek a jövőnkre, a gyermekeink, unokáink jövőjére! Olyan eszméket sajátítottak el és olyan ideológiát követnek amely kizárólag faji alapon különböztet meg, azonos biológiai jellemzőkkel rendelkező embereket. Ez a csoport számodra még mindig veszélytelen? Mikor fogod azt érezni, hogy ezek veszélyesek? Majd ha a transzportvagonban kapsz tőlük két vödröt és gondolkodhatsz a közbiztonsági táborba szállításod felé vezető úton, arról, hogy milyen úri modorossággal fogod megkérni a tábori nyilast, hogy szíveskedjen tartózkodni attól, hogy bármilyen módon téged, fizikailag bántalmazzon, no persze lehetőség szerint, kérem...

Kissnagy, annyira naiv vagy, hogy irigyellek érte. Mint egy gyermek.
ernokiss
Folytatom:
Ezt írod nekem: „Annyit használod a náci szót, hogy teljesen elinflálod a tartalmát...”
Kedves kissnagy, ugyan mi tudná milliók koncentrációs táborba zárását és krematóriumokban való elfüstölését „elinflálni”? Ezt nem tudom hogyan kellene értelmeznem? A szélsőjobb retorikájában központi helyen szerepel a „nevezzünk mindent a nevén, nem libsibolsi finomkodunk” elv. Ezzel én kivételesen egyetértek, ezért is nevezem azokat nácinak akik éltetik a führert és a Eichmannt a honlapjaikon, akik a Meink Kampf-ot bibliaként forgatják és minden sorát kívülről fújják. Ugyan minek nevezném őket? A nyakukban vaskeresztet viselő, birodalmi jelzéseket magukra tetováltatott Sieg Heil-ező és karlendítő idióták, talán kemalisták? A hungarizmus és a nyilas-mozgalom talán a liberalizmus politikai ideológiájából táplálkozott? Miért nem vállalják fel az elveiket és önmagukat? Miért tagadják és takargatják a lényeget, hogy ők valójában, az elveik alapján effektíve nácik?

Ezt írod még nekem: „...ráadásul úgy röhögnek ezen, hogy csoda, hogy le nem szakadt még a veséjük!...” Ezt meg honnan veszed? Egy irodából írogattok vagy közös társaságba jársz velük? Ezt sem értem. Én inkább azt veszem, hogy észre, hogy röhögés helyett inkább bosszankodnak. Olvasd vissza a kommenteket én sehol sem olvastam olyan hozzászólást amely az állításod megalapozná. Az a röhögés inkább keserű vinnyogás, olyasféle mint a kacagó hiéna tehetetlen dühe amit a három napja kísért, de tőle elorzott gnú feletti fájdalmában érez...az nem röhögés, kissnagy!

Aztán, miért folytatom ezt a taktikát és miért csinálom? Már százmilliószor leírtam neked, olvasd vissza! Egyébként a lényege, hogy utálom a nácikat. Engedtessék meg nekem kissnagy, hogy utáljam azokat akik olyan eszméket akarnak újra divatba hozni, amelyet a Föld nevű bolygón hivatalosan minden nemzet elutasít és civilizált körökben szalonképtelen eszmének minősül. Az én gyűlöletem ilyeténképpen szinte megalapozott és elvitathatatlan, de kétségkívül...
ernokiss
de kétségkívül negatív érzés, amit civilizált emberként kötelességemnek érzek - az ordas eszmékkel szemben - minden lehetséges formában kinyilvánítani. Ennyi...

Végül: Az olcsó krimikből táplálkozó fantáziádnak tudom be, a zsidózókkal való "fizikális találkozás" képzeted. A nyugodt és modoros "hadviselési-stratégiád" pedig a lábtartós, vastag karfás fotelnek, amiből évek óta kényelmesen írogatsz...
ernokiss
Entero esetében a "Szebb jövő"-zés félreértésre ad lehetőséget, ezért szerintem ezt a köszöntés-formát emoticonokkal sem lenne ildomos használni.
kissnagy
@ernokiss: A "legszebb" példáját adtad annak, hogy Veled nem érdemes párbeszédet folytatni! Hiszen minden témában, minden helyzetben csak Neked lehet igazad! Csak Te vagy az egyetlen igazi, antifasiszta érzelmű ember a világon! Olyan keménységű és tisztaságú, mint a "7-es jég"!

Teljesen fölösleges kisérletezni, rendben! De ugye majd az utcán is ilyen bátor leszel? Mert itt, max. 100 ember előtt könnyü keménynek lenni, kipipálni, hogy frankó gyerek vagy...
Hidd azt, hogy ennyivel megállíthatod a vonatokat! Hidd azt, hogy ugyanolyan elvakultnak kell lenned, mint azoknak a barmoknak! Hidd azt, hogy aljas módszerek ellen csak aljas módszerekkel lehet küzdeni! Hidd azt, hogy -modortalanul- olyannak kell lenned, mint ők! Hidd azt! Ez Neked biztos jó! Hiszen:
Rajtad kívül mindenki náci! Még én is! Biztos!
Ez az infláció!
És ezért nem röhög ki Téged senki! Rendben!
Csak figyelmedbe szeretném ajánlani azt a mondást, ami alapján veled foglalkoznak az ellenfeleid: ne azt figyeld, hogy mit mond, hanem azt, hogy ki mondja!
Játszadoznak Veled! És ezt Te észre sem veszed! Ez a Te képességeid és szándékod függvénye! Igen! Hiába próbálnék példákat hozni, az előző mondatom alapján erre nincs megoldást!
Csak egy komoly gond van vele: ha lejáratod magad, ha kiröhögnek, akkor az összes antifasisztával ezt teszed! Ez biz nem naivitás, ez felelősség! Ez is az! Ha ezt nem látod be, akkor (lehet, hogy buta vagyok-ahogy írod,de) Te ostoba vagy!

Én próbáltalak megérteni, ezért állítottam fel alternatívákat a viselkedésedre- és nem azért, mert sok krimit néznék! Tudom: ezt a módszert Te nem ismered! Kár!

És hogy bizonyítsam, hogy nem vagyok naiv: amennyiben marad a formád, kénytelen leszek elfogadni, hogy a b, verzió az igaz!

Sajnálom!
kissnagy
@ernokiss: Ja! És ne negem, akarj meggyőzni kilómétereken át, mert ezen is röhögnek az általad megnevezett nácik! Őket kell fárasztani...

Remélem ezt azért még belátod!
engem
Hagyjátok már egymást békén! Az a kérdés, hogy miért hagyta a csaj éveken át a megerőszakolást? Nem igaz, hogy nem tudott volna segítséget kérni... Vagy nem is akart? Esetleg ennyire debil szegény?
kissnagy
@engem: Ezzel -szerintem- azért nem tudunk mit kezdeni, mert komoly diplomatémának számít ez a szitú a pszichológiában!
Ezt "mezeiként" nehéz kezelni..
zoltangabor
Nem az a kérdés, hogy fogoly vagy-e, arról van szó, hogy meg ne add magad.
ernokiss
@kissnagy: Szánalmas vagy és lassan kibújik a szög a zsákból, hogy valójában te hol is állsz! A fizetett propagandisták közt te az vagy, akinek az a célja,hogy lebeszélje a megbízója ellenfeleit és ezzel gyengítse az ellenvéleményeket. Vagdalkozol sértegetsz, utálkozol ugyanúgy mint azok a nácik akiket rafinált módon védelmezel évek óta, miközben másokat leszólsz ha ugyanúgy utálkoznak és vagdalkoznak ahogyan te is teszed, amikor lelepleződsz!

Veled a kétszínű, jegenyefa-lelkű emberrel mit lehetne kezdeni? A fotel-forradalmár kissnagy-al aki modorossággal és finomkodással "harcol" a nácik ellen, míg a nácikat támadókat útszéli stílusban próbálja gyalázni? Szánalmas vagy. Veled - a nagy kamussal, a kettős ügynökkel – egyébként fölösleges hosszadalmas okfejtésekbe bocsátkozni, mert úgy sem érted. Téged határozott célért fizetnek, nyilvánvalóvá vált számomra a feladatod. A sűrű vagdalkozásodban mindennel előjöttél ami sértő lehet, de észérveket még most sem láttam az "írásodban", csak sűrű haragot és ideges vagdalkozást!

1.) Kísérleteznek már te szerencsétlen, több éve sikertelenül! Ezt rajtad kívül, mindenki látja csak te, a fizetett provokátor nem! Az altató dumád kezd nagyon rossz lenni!

2.) Nem hiszem, hogy megállíthatóak a vonatok, hanem tudom! Több mint fél évszázada csak azért indultak, mert egyfelől hozzád hasonló ügynökök beszélték le a zsidókat az önvédelemről, másrészt bíztak a józan ész diadalában, mint egy jó páran - hibásan teszik azt - ma is.

3.) Nem hiszem, hanem tudom, hogy modortalanságra modortalanság a válasz! Győzd meg a farkast úri modorral arról, hogy ne egye meg a bárányt! Képtelenség. Ez csak egy fizetett ügynök hiszi el.

4.)A náci kifejezés inflálódása vagy erodálódása... ezen még mindig röhögök kissnagy! Akiknek elmondtam ezt az aranyköpésed azok is röhögnek rajta és köszönik neked a szép délutánt...

5.)Játszadoznak velem és én is játszadozom velük. Jawaharlal Nehru mondta, hogy : “az élet olyan, mint egy kártyajáték. A...
ernokiss
5.)Játszadoznak velem és én is játszadozom velük. Jawaharlal Nehru mondta, hogy : “az élet olyan, mint egy kártyajáték. A kiosztott lapok adottak, de ahogy játszod őket, az a szabad akarat.” . Nem biztos, hogy ezt megérted...

6.) Leginkább te röhögteted ki magad: Kojak felügyelő avatarral – gondolom a kopasz fejnek van relevanciája az ideológiai szimpátiád vonatkozásában - osztod itt az bugyutaságokat, miközben olyan látens szélsőjobbos vagy mint a ház. A magadfajta ne vegye a szájára az antifa mozgalom szavát! A te szádból/ujjadból ez teljesen nevetséges! Az antifa mozgalom nem fizetett ügynökök, fotel-forradalmárok és irodalmi iróniával kardozók klubja!!! Te nem vagy antifasiszta!
kissnagy
@ernokiss: Sajnos a mai szakrendelést már biztos lekésted...
gabrella
Erdély és Románia területén ez a divat? Olyan sokat hallani ilyenek arról. Nyilván szó szerint veszik sokan, hogy "b...d meg az a...d" vagy más szitkokat.
ernokiss
@kissnagy: szánalmas, fizetett provokátor duma... szaladj a heti béredért a rosszabbikhoz!
ernokiss
@kissnagy: ennyit préseltél ki magadból, Kojak? Szánalmasabb vagy mint a nácik...ideje lenne lelépned...
Darthon1
@kissnagy: ne etesd a trollt, mert csak hízik tőle! Bizonyára askenáci felmenői vannak. :)))
@gabrella: sajnos magyarországi példák is vannak, de jó a meglátásod a MANNA.Ro oldal tele van az ilyen dolgokkal.
ernokiss
@Darthon1: a te válladon fogja kisírni magát? Simogasd meg helyettem is a kopasz buksiját... Egyébként a pedofil gárdista haverod hogy van? Miként keveredhetett közétek és működött évekig veletek együtt ez a pedofil, aberrált , székely légiós barom idióta? Hány ilyen lehet még köztetek, akiről még csak később derül majd ki valami oltári nagy gebasz? Nagy baj van a környéketeken. Ez a szélsőjobbos bohóckodás mágnesként vonzza az elnyomott, kiközösített, komplexusokkal élőket és a szexuálisan másként orientálódóakat... nagyon lejárattátok magatokat. Ilyen emberek évekig veletek masíroztak, még a főnökötökkel is nagy barátságban voltak és közben a kislányukat erőszakolták mindketten? Milyen erkölcsökről szónokolhat ezentúl egy ennyire besározódott szervezett? Mennyire lehet ezután mások előtt hiteles?
Csizmás Kond
Ez az ernyőgyerek nagyon beindult...és egyre jobban meg vagyok győződve, hogy van valami közös kertészákos és közte...hacsak nem egy és ugyanazok.
A gyanúm megalapozásaként leírom a feltételezésem okát. A múltkor nagyon kiakadt Kanadára, egyfolytában nácizik, kivétel nélkül mindenkit nevezget aki nem hajlandó egyetérteni a felfogásával, egyre hosszabb regényeket ír és már nem elég a nácizás, hanem a zsidó eszmék terjesztését is belekeveri.
Szerintem azért haragszik Kanadára, mert őnyálasságát kiutasították onnan nem estek hasra a fantáziadús üldöztetése előtt és a cigányainkal együtt hazapakolták ami számára felér egy zsidóüldözéssel. A nácizást azért erőlteti, mert észrevette, hogy arra harapunk leginkább és így folyton van kivel disznólkodjon, van akinek replikáljon.
A szóáradata sem véletlen, mert tudjuk, hogy egy ilyen agyament nyálaskodó, külön ilyen célra megrendelt disznósága által szerzett hírnevet, de mivel az írománya által szerzett pénz sem volt elegendő, hogy Kanadába maradhasson ezért rákényszerült az aljas rágalmak folytatására. ...ezért gondoltam, hogy vagy azzal a semmiáronnal van dolgunk vagy csak ő a tollba-mondó .
Darthon1
@ernokiss: azt a perverz elfajzott erdélyi majmot, akit említettél nem ismerem, de egy másik derék hazafit igen, aki pont apád hátán teszi magáévá muterodat askenáci majom!
kissnagy
P.s: Hitler is, Sztálin is antiszemita volt ! Ha valamelyik képe kint lenne valahol, akkor gyorsan kapd le, dugd el...Ha másért nem, ezért sem voltak soha szimpatikusak nekem...
Ps.2: idézet magamtól még mindig:
"És barom az, aki Téged "zsidókámoz", már írtam ide, hogy miért!"

Agyő! Kíméljük meg a többieket azzal ,hogy ezt a vitát nem folytatjuk! Ennek így nincs értelme! Ahhoz befogadóbbnak, vagy kevésbé jobbikosnak kellene lenned ! Az én türelmem pedig véges!
Pálinkafőző Rézüst
@ernokiss: te tényleg beteg vagy. VAGY! direkt csinálod, jó kis dzsebmori, mindenkit kiakasztani, felháborítani, otthon meg nagyokat röhögni. :)) Na ez sem normális, csak rövid távon, alkalmilag. Aki ezt hosszabb távon folytatja, annál ez bizony felvet némi pszichiátriai problémát. Ha nem így van akkor elnézést! Viszont akkor még nagyobb a baj! Jajj, és ne nácizz, vazzeg, ez már olyan uncsi, kibaszottul lejárattad ezt fogalmat! Mint a fütyeszék a kokárdát, fehér szalagot, stb. Na most beugrott egy balsejtelmes gondolatom erről.. ... nem is vagy te igazi nácikozó...csak le akarod amortizálni ennek a kifejezésnek a valóság tartalmát...Na, lebuktál, mint a vajda a nyugdíj pénzzel. Meg a vörösiszaposok pénzével. Hát. sajna ez van, a logika már csak ilyen. Sose hazudik.
kissnagy
@Darthon1: Te is megérdemelnéd ezt a biológia műveletet egy ilyen beírás után!
Ezt a stílust csak azért tudom elolvasni, mert zsidózni csak ebben a stílusban lehet!!!
Még akkor is,ha engem akartál "védeni"! Köszönöm, de ilyen nem kell!! Talán érthető volt!
dr. prédikátor
Ernokis! a beirásaid alapján te csak egy hominida lehetsz!!!
ernokiss
@Pálinkafőző Rézüst: rajtad, a deprimált nyilason mindig jól szórakozom. Folytasd még... (Ps. a vajdát cseréld novákemőre és nyugdíjpénzt Európai Unióból kapott milliókra, így mindjárt tisztább és közérthetőbb lesz az érvelésed...) .
ernokiss
Kissnagy: Én kifejezetten neked ajánlom az általad javallott szakrendelést, azzal a kis kiegészítéssel, hogy keresd a paranoid skizofréniával foglalkozó pszichiátert. Ha nácikkal beszélgetsz nácikkal azonosulsz, ha antifasisztával akkor az antifa eszmékkel azonosulsz, és ez bizony betegség. Ajánlom neked Woody Allen Zelig c. filmjét, mintha a főszereplőt rólad mintázták volna.
kissnagy
@Csizmás Kond: Kertészt ne keverd bele! Jó, hogy Istent nem emlegeted...minek teremtett meg minket? Ez az eredendő ok, hogy olyanok vagyunk, amilyenek, nem? A kérdés költői volt! Fölösleges a másikkal szórakozni! TAlálhanál hasznosabb időtöltést is...Ez is költői volt!
sonderkommando
@ernokiss: ernokiSS:
Én is ajánlok neked valamit: tanuld meg hol helyed neked és a fajtádnak!
Tudod, aki egyszer egy kisebbség örök vesztes tagjának született soha nem szabadul onnan, hiába kapálózik vagy köpköd összevissza! DDD
sonderkommando
@kissnagy: Így van, ha valaki antiszemita, akkor ő az, még akkor is ha a barikád másik oldalán van vagy oda képzeli magát.
ernokiSS nagyon szépen kimutatta a foga fehérjét, amikor elszólta magát...
kissnagy
Mindenkinek! @ernokiss és az én "vitám" a sajátunk volt! Nem kell ugrálni rajta! Részemről egyébként is The End!Nincs értelme... Térjetek vissza az alap témára, vagy hagyjuk itt az egészet a francba!

P.s Pálinkafőző: nem félelemből teszem, csak unom, és életem perceit értelmesebb dolgokra számon!!
Agyő!
Csizmás Kond
@kissnagy: ma, 17:13
...ha tévedtem volna rögtön válaszol...de nem tette...pedig kivártam...:)
sonderkommando
@ernokiss: 17:18
Ez a gyűlölködő stílus bizony téged minősít, rólad állít ki bizonyítványt!
Ilyen stílussal és tartalommal ki mersz oktatni másokat?
Ez rád nézve hatalmas szégyen!
ernokiss
@kissnagy: még mindig szánalmas a stílusod. A fizetett provokátortól csak ennyire telik? Ismét értelmetlen vagdalkozás és permanens módon fröcsögő gyűlölet? Éppen az ellen stílus ellen harcolsz, amelyet te magad is használsz és alkalmazol? A skizofréniát nem véletlenül írtam neked és a Zélig c. film sem véletlen...

Valamit megint melléütöttél: antifasiszta üdvözlet, tőled??? Inkább fasiszta üdvözletet írtál volna az jobban passzolna a lényedhez és az elveidhez is... (kopaszkám)
Pálinkafőző Rézüst
@ernokiss: jóskapistaernő, mindegy hogy hívnak! Itt nem számít, hiszen mindannyian név nélkül, kitalált névvel, fantázia képpel szerepelünk itt. Van itt kommentelő, aki a fészbúkon, ami arra van kitalálva, hogy ŐNMAGADDAL , saját valóddal legyél ott, nem ezt teszi. Képzelj egy embert, aki felépít magának egy oldalt, hozzászólókkal, és a faszi nem létezik! Egy fantom! Na csak azt akartam mondani, hogy te sem vagy más a Deákné vásznánál.
ernokiss
@sonderkommando: a náci aki azt sem tudja hányadán áll önmagával...
ernokiss
@Pálinkafőző Rézüst: elgurult a gyógyszer, öcsi? A buta fantáziálgatásod a fantom profilokról egészen infantilis. Gondolj bele,: lehet, hogy én is csak egy program vagyok nácikám...egy anti-náci program, amely addig működik a tervezője szerint amíg ti a rendszerből el nem tűntök...
ernokiss
@Pálinkafőző Rézüst: te meg az elektromos hullámok! Maradtál volna csendben nácikám! Eszem a szád, milyen aranyosak vagytok és milyen felemelő látni ezt a náci bajtársiasságot "rézüst szereti kojak-et"! Ilyen hű nácik estek el a kitörés napján is...
Csizmás Kond
@ernokiss: "a náci aki azt sem tudja hányadán áll önmagával.."
huba...akkor az a náci aki tudja hányadán áll önmagával az nem is náci...
..kezdett megromlani a fejedben a koktél...
ernokiss
@Csizmás Kond: A dyslexia gyógyitható, náci vakond! Fuss neki még1x az írásomnak...gyógyegér!
sonderkommando
@ernokiss: Csak ennyire futja a "mélyen szántó gondolataidból"?
Szánalmas vagy...
Csizmás Kond
@ernokiss: Minek...tőlem úgy sem fogsz látni egy fillért se...majd a népszavás kiadód nekiugrik mint tyúk a takonynak...
ernokiss
@sonderkommando: ne félts engem, mert kiválóan szórakozom rajtatok ostoba nácikon...
sonderkommando
@ernokiss: Csatáry László csókoltat! Látogasd meg!
KöBüKi
Óvatosabb lennék,ma reggel kért bocsánatot az m1 Zagyvától.!!!
ernokiss
@KöBüKi: ki a francot érdekel? Tőle mindig bocsánatot kérnek. Ennek a kutya is örül akit torkon rúgtatok...
kissnagy
@ernokiss:
Na most voltál antiszemita nagyokos! Te nem láttál még kopasz zsidót? Kis gárdista!!!
Arról meg nem tehetek, hogy nem vagy képes stílus és stílus között különbséget tenni! Kérdezd az agyad! Esetleg tanulj!
Bizonyítsd az ellenkezőjét! Egy lehetőség: mi volt gyülölködő a 17:22 -es és 17:29- es beírásomban?
Te vádoltál, így ha nem akarsz s...gget csinálni a szádból, akkor erre válaszolsz!
De nagyon ügyes légy, mert mindenki látni fogja az erőlködésed!

Még mindig nem érted el a célod! Nem gyülöllek, hiszen mérséklem magam! De sajnállak! Márcsak humanitárius okokból is...
kissnagy
JA! ÉS:"Részemről egyébként is The End!Nincs értelme... Térjetek vissza az alap témára, vagy hagyjuk itt az egészet a francba!"
Pálinkafőző Rézüst
@ernokiss: te beteg vagy. És nincs vita, ez tény. Vagy csak simán le akarod járatni a "nácizást" . Van itt egy veled 1-2 szinten veled vergődő fideszes, csókoljátok meg egymást! A főnököd liberálisként indult, ez nem lehet neked probléma...
ernokiss
@Pálinkafőző Rézüst: magasról kakilok a buta, hatelemis náci véleményedre a fideszről. Nem vagyok fideszes, sem mszp-s, sem lmp-s és felkötném magam - ajánlom ezt a metódust nektek is - ha rosszabbikos lennék. A pedofilokkal, a pornósokkal, a pénisz pumpásokkal törődjetek náci/nyilas/hungarista seggarcok, akik százszámra vannak közöttetek. Mi a francért keresnek titeket a pedofilok és a pornósok? Miért csak nálatok tobzódnak az aberráltak?
ernokiss
@Pálinkafőző Rézüst: Kezdesz összeomlani!
Pálinkafőző Rézüst
@ernokiss: voltál már nővel? Nem válaszoltál..:))
ernokiss
@Pálinkafőző Rézüst: nem é'teni mit mondani, teci ceretni náci báci a kumpao cirkét?
ernokiss
@Pálinkafőző Rézüst: anyukáddal mindent szombaton délután kettőtől ötig. Régen este hétig bírta az öreglány...
ernokiss
Remélem kielégített a válasz aberrált náci!
ernokiss
@kissnagy: popsifejű szkinhedkém, én pontokba szedve szoktam az igénytelen és stílustalan köpködéseidre válaszolni. Érvek pontokba szedve a hülyeségeid ellen. Olvass magad után bérírnok, te csak vagdalkozol és vádaskodsz. Ezért gondolom, hogy te csak egy fizetett provokatőr vagy a szélsőjobb megbízásából.
Pálinkafőző Rézüst
@ernokiss: csipázlak, te annyira hülye vagy, hogy azt már tanítani se lehetne.:))))
Elértél arra a szintre, hogy még a magadat sem veszed komolyan..:))
ernokiss
@Pálinkafőző Rézüst: Kezdesz összeomlani!
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: Kérdésemre a válasz? : semmi...:)))))
Pálinkafőző Rézüst
@ernokiss: tényleg kezdesz tetszeni ...:)))))))
Az összes beírásod egy Freudi elszólás,,,, ez nagyon ciki, józsinéni..:))
marlin
Nem szívesen szólok hozzá!!
Ez egy mocskos téma, de hallottam én már néhány olyan esetről (is), ahol az erőszaktevőállat ne volt "magyargárdista"!!
Tehát, ítéljük el a családon belüli, (meg az összes többi) erőszakot, fajtól, nemtől, politikai nézettől, felekezeti hovatartozástól függetlenül!!
Csizmás Kond
Gyerekek, hagyjátok abba...ez már szégyen.
a Pepita
@marlin: Én sem, de a modi felébredhetne már békés szendergéséből...
Csizmás Kond
@ernokiss: Nézd, az hogy te vagy én mit hiszünk egymásról az csak az átlagműveltségünk fokát jelzi.
Én sem szabadna látatlanban olyanokat állítsak amiket írtam de te sem és senki sem. Az, hogy bizonyos fokig felstímoljuk egymás idegeit, még hagyján de ebből társadalmi vagy világraszóló témának venni semmi értelme. Azok amiket állítasz csak a harag és a felindulás műve, mert ahogy én nem ismerlek úgy te sem ismersz és ezért amiket egymásról állítunk az is valótlanok.
Nem érdekel semmilyen beállítotságod, az sem ha földönkívüli vagy de annyit tudok ajánlani, hogy mindennek még a dühnek is határt kell szabni és tudni kell mikor kell abbahagyni.
Az ilyen eligazgatások meg nem érnek egy lila rucafingot, nem attól valaki az, hogy te vagy akárki mit szeretne és nem is attól fog megváltozni senki.
...amúgy a te bajod...
ernokiss
@Csizmás Kond: Nekem az bőven elég, ha stílust váltotok vagy elhúztok a fórumokról a szélsőjobbos szubkultúrátokba mocskolódni...nem kell ezt túl misztifikálni...
Csizmás Kond
Nem működik a válaszgombod ernyőke...
Amúgy a fórumról való elhúzás az mindig annak a joga aki utóbb jött...szóval joútat.
Csizmás Kond
ja és még valami...ismerős volt a szólamod...még csutak beperel, hogy használod a szólóigéjét...
ernokiss
@Csizmás Kond: csutak?! Paranoid skizofrénia (jellegzetes náci/nyilas betegség)...
ernokiss
@patrióta01: Húzzál már innen, a 20 szavas szókincseddel. Fárasztó vagy. Tényleg.
sza
@ernokiss: Ha a szavaidat kissé megválogatnád talán értelmesebb mondatokat is alkothatnál. A lebecsmérlő indulat nem vezet sehova. Vedd tudomásul mindenkinek megvan a saját véleménye. Itt kifejtheti , ha te azzal nem értesz egyet attól még nem kell pocskondiázni.Nem biztos hogy mindig annak van igaza aki legjobban hangoztatja. Csak nyugi.
sonderkommando
@sziráki ágnes: Talán a törlésekkel sikerül elvadítani innen.
sza
@sonderkommando: Nem nagyon tudtam követni, mert sokat kitöröltek. De az elején még elég rendesen írt. Aztán bevadult, csak nem jöttem rá mitől.Te tudod? Szerintem ő olyan ember aki nem bírja elviselni ha ellent mondanak neki.
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: Az is sokat elárul, hogy amikor kertészákosra hasonlítottam egy szót se szólt de amikor csutakot említettem öt percre rá válaszolt...
Darthon1
De legalább a moderátor nem részrehajló! :-)))))
sza
@Csizmás Kond: Az író kertészre gondolsz?
ernokiss
@Csizmás Kond: Kertésznek a lába nyomába sem érsz te buta nyilas! Hogy jössz te ahhoz?
sonderkommando
@sziráki ágnes: Azt nem tudom, hogy despota-e, de azt igen, hogy felvették a kesztyűt, a többiek (egy ideig én is) visszadobták a labdát. Mindig mindent nem lehet eltűrni!
sza
@sonderkommando: Na én most jöttem üde és friss vagyok:))
sza
@Csizmás Kond: Töröm az agyam de nem esik le, lehet hogy hülyülök?
sza
@ernokiss: Ember kezdemény te engem nem ismersz. Ha vennéd magadnak a fáradságot és utána néznél miket írtam ilyet álmodba se gondolnál.Sosem zsidóztam és cigányoztam .
sza
@Csizmás Kond: Jó éjt neked is. Mire megnéztem volna mit írtál törölték.
Levendula
Nagyon elemetekben vagytok! Szép estét!
Gyorsbüfés szomszédunk körmére is ránézhetne a NAV... Ráfizetéses a gyorsbüféje, de már megint autót cserélt a mihaszna rohadt döge... Persze a NAV nem olvassa a kommenteket... sem a rendőrség...
sza
@ernokiss: Nem pocskondiáztalak a hátad mögött. Nem kell ahhoz ilyen alpárian viselkedni hogy elmondd a véleményedet. Ha akarod most leírhatod mi az ami ennyire kiakasztott. Sokat töröltek így nem tudtam rendesen összerakni. Akikkel te nem értesz egyet rendes emberek, csak valamiről más a véleményük.
ernokiss
@sziráki ágnes: Hagyjuk! A mai vitának, több napra visszanyúló előzménye volt, amit kissnagy-al folytattam, de aztán az egész nyilas horda kezdte el védeni a hozzájuk egyébként permanens módon lojális kissnagyot. Nézd, Ágnes! Nekem elveim vannak és ezek szerint élek. Ezek az elvek eddig mindig jó és helyes úton tartottak, mert a tágabb környezetem is, alapvetően segítőkész, empatikus és "jó" embernek tart. Én az elveim mellett kiállok mindenkoron és felvállalom annak az ódiumát, hogy azoknak ez a gerincesség nyilván nem fog tetszeni akik nem elveket hanem túlélési stratégiát követnek! Ez a különbség kettőnk között és köztem és kissnagy között is. Na, a vita legeslegvégére rájöttem erre !!!
sza
@ernokiss: A jó emberek nem pocskondiáznak másokat , akkor sem ha nem értenek velük egyet. Kissnagy nem hinném hogy nyilas lenne, ahogyan én sem. De te azokat a tényeket sem vagy hajlandó figyelembe venni amikre felhívták a figyelmedet. Egy ember nem lehet csak jó vagy csak rossz.
Pálinkafőző Rézüst
@ernokiss: nézd! Nekünk is vannak elveink! Baj van, elvtárs! Amit itt leírtál az pontosan visszaszármaztatható a ten fejedre! Olvasd magad végig! Az mind te vagy!!! Nem szar ügy, nem mondanám, talán még kezelhető!
Felhívnám az éppen alvó moderátort, hogy lépjen közbe,!!!
ernokiss
@sziráki ágnes: Te szórakozol velem? Én nem kisiskolás vagyok. A jelzők amiket használtál velem kapcsolatban amikor sonderkomanmndóval "beszélgettél" hát azok bőven kimerítik a pocskondiázás tényállást. Nyilván most nem tudom belinkelni neked , de feltehetően nem veszed észre, hogy ugyanolyan falkatag módra beszélsz amikor velük vagy és őket igazolod vissza, mint amikor egyébként más szituációkban értelemszerűen nyilasok nélkül nyilvánulsz meg. Erre majd figyelj oda, még mielőtt primitív viselkedéssel kezdesz megvádolni valakit. Egyébként most nem arról van szó, hogy valaki jó vagy rossz ember (én az elveim mellett való következetes kiállásom igazolásaként hoztam fel példának) hanem arról van szó, hogy azok az ideológiai álláspontok amiket képvisel azok jók vagy rosszak-e , másképpen emberségesek vagy embertelenek-e, még másképpen civilizáltak vagy civilizálatlan elvek-e? Egy embert alapvetően a megnyilvánulásai alapján lehet megítélni és az alapján ami a fejében van. Amit azok képviselnek akiket ti hasztalan védelmeztek azok az erőszak szavát, a megsemmisítés elvét és a az embertársaikkal való kegyetlenkedést tekintik megoldásnak. A lelkiismeretedre és a jó modorodra bízom, hogy kit támogatsz ebben a harcban. Egyre azonban vigyázz Ágnes, a végén mindnyájan megmérettetünk...
sza
@ernokiss: Hol találkoztál te azzal hogy én az erőszak mellett álltam ki??? Vagy a nyilasok mellett???
ernokiss
Ágnes, hagyjuk...
Jó éjszakát és kellemes hétvégét kívánok neked!
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: aszik...:))))))) bezzeg mikor engem kellett kirakni a semmiért, nem aludt a jószág,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...:))) Igaza van nézi az olimpiát..:)
Pálinkafőző Rézüst
@ernokiss: ja, konkrét kérdésre Bla-Bla- Bla...Nagyon ciki...
sza
@ernokiss: Ne haragudj nem vettem észre hogy válaszoltál. Jó éjt neked. Ja és ne hívj Ágnesnek mert nem szeretem. Egyszerűen Ági ha lehet.
kissnagy
@ernokiss: egy sakkfigura jut eszembe rólad! Pontosabban nem is egy : a sötét gyalog!...
Mivel töröltetted, ezért megismétlem ( nyugi ezerszer bemásolhatom!)
ernokiss: elfelejtettem, hogy nem tudhatod, hogy melyik szakrendelésre gondoltam! Psz...szel kezdődik a kiírás, és az üldözési mánia specialistáját keresd!!!
Olyan mértékig eluralkodott ez benned, hogy azt sem veszed észre, hogy minden mondatoddal az én véleményemet erősíted!!! Azt a véleményt, amit nem olvashatsz évek óta, mert kb. két hete figyelem értelmes vitáitokat!
Példa:
én írtam.
"A "legszebb" példáját adtad annak, hogy Veled nem lehet érdemes párbeszédet folytatni! Hiszen minden témában, minden helyzetben csak Neked lehet igazad! Csak Te vagy az egyetlen igazi, antifasiszta érzelmű ember a világon! Olyan keménységű és tisztaságú, mint a "7-es jég"!

Te írtad:
"Te nem vagy antifasiszta! "

Hát persze! Hát nálad a bölcsek köve! Te vagy az origó! Te vagy a leg...! Mikor kaptad a kinyilatkoztatást?

A fizetésről meg annyit: szerintem Te kapsz komoly zsetonokat Nováktól(meg társaitól), hogy bemutasd mindenkinek: milyen szélsőségesek az "antifasiszták"! Kollaboráns nem lehetsz, mert azok csak együttműködnek! Nem ! Te igazi vagy! Rendben van a gárdaruhád?
Már csak azért, mert minden általánosítás nélkül reagáltad le (nem Kojak!) Teofilos Savalas kopasz fejét, ugye?! Mint egy vérbeli szélsőjobbos!
Tudom már, hogy miért velem foglalkozol...És azt, hogy mit nem értettél a "náci kifejezés inflálódása vagy erodálódásán" ! Bocs, a barátaid csak kényszeredetten mosolyoghattak, kizártnak tartom, hogy csak "csökkentett elméjű Micókkal" legyél körbevéve...

Ja! Te nagyon, de nagyon kicsi vagy ahhoz, hogy megmondd, hogy minek érezzem magam! Ezt mondom én, az az antifasiszta, aki tudja, hogy a fasizmusban és a kommunizmusban a legutálatosabb dolog az ostoba, sötét szélsőség! És bizony Te is szélsőséges vagy! (Mégha esetleg a b, verzió is van életben)! Az utolsó beírásod minden kritériumát teljesítette!...
kissnagy
P.s: Hitler is, Sztálin is antiszemita volt ! Ha valamelyik képe kint lenne valahol, akkor gyorsan kapd le, dugd el...Ha másért nem, ezért sem voltak soha szimpatikusak nekem...
Ps.2: idézet magamtól még mindig:
"És barom az, aki Téged "zsidókámoz", már írtam ide, hogy miért!"
kissnagy
KÜLÖN ERKÖLCSI ÉRTÉKEKET MUTAT, HOGY AZT A KOMMENTET TÖRÖLTETTED, AMELYRE VÁLASZOLNOD KELLETT VOLNA! REMEK! iGAZI ERKÖLCSI MAGASLAT! TÉGED MINŐSIT@ernokiss: Egy már biztos: Te tényleg nem vagy antifasiszta, csak egy jobbikos provokátor! Ezt cselekedeted vitán kívül igazolta! Ez már aljas dolog a részedről! Csönd!( Hogy szavaiddal éljek )IGAZAD VAN , NEM KÖSZÖNTHETLEK ANTIFASISZTAKÉNT Te settenkedő náci!

de:
Még mindig nem érted el a célod! Nem gyülöllek, hiszen mérséklem magam! De sajnállak! Márcsak humanitárius okokból is...
ernokiss
kissnagy: Ez a köpködés és vádaskodás a saját szegénységi bizonyítványod. Azon azért elgondolkodhatnál, hogy antifasisztának akarod láttatni magad, miközben a fasisztákkal kokettálsz és az őket leszólóba mindenáron a legnagyobbat akarod belerúgni. Az általad választott utat járva inkább tűnsz nyilasnak mint antifasisztának. Mi sem bizonyítja jobban hozzáállásod bizonyos elvekhez , minthogy a nyilasok azonnal védelmükbe vettek. Lényegében ez a te túlélési stratégiád.

Elküldtem neked egy nagyon lényeges hozzászólást, aminek a végén rájöttem, hogy mi a különbség kettőnk között. Te képes vagy az elveid is feladni a biztonságodért, a túlélésed érdekében az elveiddel homlokegyenest szemben álló elvekkel is azonosulni vagy képes, annak érdekében, hogy életben maradj , vagy csak azért, hogy a többség befogadjon! Engem nem érdekel a kiközösítésük - annak örülök ha nem velük azonosítanak - nem érdekel ha megvetnek - örülök neki, mert semmilyen elvegyezőség nincs köztünk - és magasról teszek arra, ha nem szeretnek azok a szégyenletes honfitársaim akik újabban ordas és embertelen eszmék újjáélesztésében látják a saját boldogulásukat! Ez is nagy különbség kettőnk avagy lehet, hogy ez az alapvető különbség között!
ernokiss
Ez is nagy különbség kettőnk között, avagy lehet, hogy ez az alapvető különbség közöttünk!
ernokiss
A többi rosszindulatú és meglehetősen együgyű vádaskodásoddal most nem tudok foglalkozni! Szerintem, le kellene higgadnod és elgondolkodnod a mai vitánkon. Jó éjt!
ernokiss
@sziráki ágnes: Természetesen lehet. Jó éjt, Ági!
kissnagy
@ernokiss:Még mindig nem érted, de hazudnék, ha- az utolsó beírásod alapján- nem írnám le, hogy legalább fejlődsz!

Kismilliószor megfogadtam már, hogy nem válaszolok, de még mindig nem érted el a célod! Nem gyülöllek, hiszen mérséklem magam! De sajnállak! Márcsak humanitárius okokból is...
Szóval nem vagyok nyilas, és nem vagyok megalkuvó! Maximum gondolkodó!
Még mindig nem értem, hogy mikor köpködtem, hiszen csak mondod, de nem bizonyítod! Sőt -ismétlem- törölteted azt a kommentet, amire válaszolnod kellene!

És ezért most megosztok veled egy hitleri gondolatot, mert én tényleg olvastam a Mein Kampfot, és tudom mi ellen harcolok!
Hitler így fogalmazott." ha nem tudod lelőni ellenfeled, akkor kiabáld túl!" Na ezt teszitek! Te és "barátaid", akik hazaérve remegnek, hogy írt-e valamit nekik az ő ernőkiss-ük?! Szinte egymást tápláljátok!
AZ a kettőnk közötti különbség, hogy én ezt felismerem, Te meg nem akarod felismerni!
Nem az a különbség, amit Te írtál, á dehogy!
Én tudom, hogy az emberek néha gonoszak! Vagy gonoszakat írnak! De én kiváncsi vagyok arra is, hogy miért azok! Mindennek van oka: ha megtalálod az okot, akjkor talán meg tudod értetni vele, hogy miért érzi azt, amit érez! És ha már ide eljutsz, akkor meg tudod győzni, hogy mit miért mond, és meg tudod győzni, hogy rosszul gondolkodnak!
Szerinted annó a nácik mit gondoltak a zsidókról? Talán nem azt, amit Te gondolsz a nácikról? Hogy ostobák, nem emberek, hogy gonoszok, hogy összeesküdnek ellened?
Na ezért náciztalak le! Hogy felébredj! Hogy felébresszelek, hogy ne legyél olyan, mint ők! Ha még mindig nem érted: nézd meg Bruce Willis 16 utcáját!!! Éld bele magad az Ő filmbéli helyzetébe, és rájössz, hogy mi a valóság!
A kápók egy dolgot nem láttak a zsidókban: az embert! És Te? Látod az embert? Vagy csak az ordas eszmét? Orditással meggyőzni még nem tudott senki senkit! T e lennél az első? Azonos-e hallgatni, vagy meggyőzve lenni? Minden diktatúra megkérdezhetné ezt magától...De nem teszi...
kissnagy
@ernokiss: válasz erre
:"Én az elveim mellett kiállok mindenkoron és felvállalom annak az ódiumát, hogy azoknak ez a gerincesség nyilván nem fog tetszeni akik nem elveket hanem túlélési stratégiát követnek! Ez a különbség kettőnk között és köztem és kissnagy között is. Na, a vita legeslegvégére rájöttem erre !!! "

Tehát a vita végére sem jutott el hozzád a valóság, csak maradt a fantazmagóriád!
Hogy plasztikus legyek: nem a rizsfelfújt finomságáról vitáztunk! Csak az elkészítési módjáról! Én előmelegíteném a sütőt, Te nem! Na nézd meg a különbséget! Én nem vagyok megalkuvó: nem tennék búzadarát a rizs helyére! De nem lennék olyan barom, hogy hideg sütőbe teszem a sütésre váró rizst!

Ennél szemléletesebb nem tudok lenni! De mindent megteszek, hogy megérts!

Ja! Másnak írsz, ha rólam beszélsz...?Jellem!
kissnagy
The End! Talán nem vagy jobbikos! A remény...
kissnagy
"A többi rosszindulatú és meglehetősen együgyű vádaskodásoddal most nem tudok foglalkozni!" - nem tudsz? Ez képesség béli gond? Mert ami nincs, azzal igen nehéz foglalkozni, ne izgulj!...Talán nem vagy együgyű, hogy megértsd!
Ha megnyugodsz, belátod! Ennek érdekében ma nem válaszolok a beírásaidra! Ülepedj!
Antifasiszta üdvözlettel: kissnagy!
Tényleg The End!Talán nem vagy jobbikos! A remény...
ernokiss
@kissnagy: továbbra is indulatosan vádaskodsz, csak azért mert nem értek veled egyet. Én időnként ugyanezt teszem azokkal akikkel én magam nem értek egyet, de akkor megjelensz te és azonnal nácinak kiáltasz ki engem. Számomra mindenképpen érdekes részedről ez a fajta mentalitás. Neked lehet, nekem meg nem. A te indulatod palástolhatatlan "értelmiségi düh" az enyém meg puszta provokáció. Ezt feltehetően magadban így gondolod. Nem prejudikálok, de a soraidból ez olvasható ki. Butaság arra hivatkozni, hogy kitöröltettem a hozzászólásod azzal a céllal, hogy ne válaszoljak neked.Ezt nem gondolhatod komolyan? Ódákat, regényeket, több flekket írok neked minden alkalommal, miért kerülném a választ?

Az okot keresed bennük, hogy miért lettek nácik? Ezt sem gondolhatod komolyan! Miért lett sikeres az NSDAP Németországban a 29-es gazdasági világválságot követően? Teljesen nyilvánvaló és mások számára egyértelműnek tűnő tényeket, te pszichoanalitika eszközével akarsz igazolni? Minek? Rajtad kívül, számtalan ember számára teljesen világos, hogy miért "nácultak el". Ha utánaolvasnál azoknak a folyamatoknak amelyek a rendszerváltás utáni politikai ciklusokat jellemzik és főként a kisgizdák közéleti-parlamenti tevékenységének, akkor sok-sok fölösleges kört megspórolnál magadnak meg a benned élő Freud-nak is. Azóta persze egy újabb gazdasági világválság, a 7 milliárdodik ember megszületése, és a globalizáció iránti törekvések mind a nácik/nyilasok malmára hajtották a vizet. Egyébként én azt érzem, hogy te valójában nem elítélni akarod, hanem megérteni akarod őket! Valójában ez a furcsa perverziód vezet ahhoz, hogy nácinak/nyilasnak nézlek és azt hiszem, hogy éppen a másik oldalnak dolgozol.

Velük szemben, azonban nem hiszem, hogy képes leszel „értelmiségi alapú” terápiát találni. Ezeknek az embereknek, ellenségeik vannak, méghozzá kiirtandó és megsemmisítendő ellenségeik. A te kínos modorosságoddal előadott okfejtéseid kapcsán azt hiszed majd bűntudatuk ébred és letépik magukról...
ernokiss
letépik magukról a vaskeresztet? Még mindig azt gondolom, hogy naiv vagy és túlzottan jóindulatú azokkal szemben akik a demokratikus értékeket liberális farokságnak tartják, akik nem parlamenti demokráciában hanem führerben hisznek, akik szerint a szociális problémák alapvetően rendészeti jellegűek és csendőrökkel orvosolhatóak.

Nem vagy te rossz ember kissnagy, csak túlzottan jó szándékú és kishitű...
Egyet ne feledj, a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve – avagy a jó szándékkal is cselekedhetünk ártalmasat, miközben megvagyunk győződve arról, hogy jó az amit csinálunk...
ernokiss
Kojak felügyelő, tényleg le kellene higgadnod! Próbáld meg a nyalókát! A filmben bevált...jó éjszakát és jó hétvégét! Valódi antifasiszta üdvözlettel: ernokiss
kissnagy
@ernokiss: Te tömegben gondolkodsz, én emberben!
( a legnagyobb bizonyíték, hogy most írok, pedig nem akartam...)
Te problémában gondolkodsz, én a probléma megoldásában!
Te 1929-ben és a Weimari Közt.-ban, én a mában gondolkodom.
Te abban gondolkodsz, hogy a vaskereszt öl, szerintem az ember! (Schindler...)
Te kishitüségről írsz, én meg csak "értelmiségien" mosolygok!
( hát nem Te tettél le arról, hogy meggyőzd ezeket az embereket? Annak is van oka, hogy Te így viselkedsz, annak is, hogy Ők ilyenek! Ráadásul Rajtad is fordítottam már vagy hármat! Rajtuk is néha! Téged is manipulállak, hogy megérthesselek! Talán észre sem vetted! Ha ment, akkor miért lennék kishitű? A meggyőzés egyik feltétele, hogy ismerd a másikat!
Te vádaskodásról írsz, én meg nem teszem!
(én állítottam, és tényt közöltem: Állítottam:"Másnak írsz, ha rólam beszélsz...?Jellem! " Áginak írtál rólam, ráadásul zöldségeket!Tényt közöltem: a viselkedésed a jobbiknak használ, így akár jobbikos is lehetnél)
Te kontraproduktiv vagy, én viszont még így is lehetek produktív! Már ha ezzel a tempóval nem rombolsz le minden lehetőséget!

Írod:"Egyébként én azt érzem, hogy te valójában nem elítélni akarod, hanem megérteni akarod őket! Valójában ez a furcsa perverziód vezet ahhoz, hogy nácinak/nyilasnak nézlek és azt hiszem, hogy éppen a másik oldalnak dolgozol. "

Ha az perverzió, hogy nem lelőni akarom az ellenfeleimet, hanem szembesíteni akarom őket, fel akarom ismertetni velük, hogy mit miért tesznek, és mit miért ne tegyen, akkor vállalom! Tehát perverz vagyok!
Rühellem a nyers erőszakot! Az elveim védelmében soha nem teszek egy lépést sem előre, de egy lépést sem hátra! Ez van!

Te olyan vagy, én ilyen! Még szerencse!

P.s:az az egy zavar csak igazán, hogy a beírásaimat olyanok sorába minősítetted, mint a 05:52-es...Bár ezt is Te váltottad ki...
kissnagy
Én már rég kiírtam magamból azt, amit igazán akartam...
diktátor
Kissé unalmas a vergődésetek, ráadásul köze nincs a cikkhez. Javaslom, hogy privátban folytassátok a "terápiát".

kissnagy:
"Olyan bensőséges, bizalmi állapotba kerültetek, hogy az már kézenfekvő!"

Én ezt így látom! Válasz erre Tetszik 2012. július 21., 21:17
Feraj49
Kedves barátaim.Propellerezők !

Megér nektek ennyit e téma a felvetése,hogy értelmes,felnőtt emberekként egymást szapuljátok,és nemlétező bűnöket vágjatok egymáshoz ? Szerintem nem !

259 hozzászólás,amelynek több mint a fele személyeskedés,és gyűlölködés.Tudom sokatokból a tehetetlen düh hozta ki azt a véleményt amit írtatok. Ne egymásra haragudjatok,hanem azokra akik ezt a helyzetet létre hozták.

Egyébként is hiába "haragszotok" egymásra,mi ittlévők egyedül nem tudjuk a gondokat megoldani !

Egy filmben hangzott el az alábbi mondat:-" a politikusok azért vannak,hogy a problémákat okozzák,nem pedig azért,hogy megoldják azokat " !

Örülök,hogy elolvastátok.Köszönöm !
gergely
ernokiss te helybe jössz a f@szért!:))
gergely
@Feraj49: Olyan jól elvagyunk.Miért szólsz bele?:))
sza
@ernokiss: Remélem hétfőig lehűtöd magad kissé. Most volt időm alaposabban átnézni a vitádat a többiekkel. Az elején mindenki elítélte azt az állatot aki ezt tette.A különbségek csak a megfogalmazásban adódtak. Aztán akadt valaki aki nem úgy fogalmazott ahogy te elvártad volna, és elkezdődött a pocskondiázás. Próbáltak rád észérvekkel hatni, nem sok sikerrel. Mert te egy gerinces ember vagy. Ez csökönyösség. Az pedig hogy gyalázod a másikat gyenge jellemre vall. Mivel nem tudtad az igazadat bebizonyítani elkezdted a mocskolódást, náciztál és hitlereztél... Az olyan emberek állnak közelebb ezekhez akik nem tisztelik mások véleményét, nem ismerik el más emberek igazát, ha ellentmondással találkoznak erőszakhoz folyamodnak. Te a dühödet nem tudod kordában tartani. Na kire illik ez leginkább? Velem szemben is ellenségesen léptél fel. Eleve nekem ugye nem is lehet igazam. Nem az számít hogy nő vagyok, hanem az hogy abból indultál ki , csak neked lehet igazad mert te gerinces vagy. Nem süllyedek le arra a szintre hogy gyalázkodjak. Nem az én stílusom. Léteznek gerincbetegek is , ha elferdült fordulj orvoshoz. Az pedig emberi tulajdonság hogy a vélemények különböznek. Amit most írtam nem sértésnek szánom. Meg kellene tanulnod észérvekkel vitatkozni. Ha igazad van bizonyítsd be.
Feraj49
@gergely: Bocs,akkor rosszul neveltek engem szüleim!
varrólány
Ha nem tápláljátok ernyőkét majd lenyugszik,reméljük.
A közönnyel nem tud mit kezdeni.
sza
@Csizmás Kond: Rájöttem kire gondoltál. Kicsit lassan ment de leesett! :)
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: Általában minden feldobott valami egyszer leesik...:)
Darthon1
@kissnagy: már említettem, hogy önállóan eszem a palacsintát, ráadásul félkézzel. Tehát sem az egyetértésedre, sem a támogatásodra nem szorulok rá. Ha írtam, azt magam miatt tettem, nem a te védelmedben, tehát nem kell kellemetlenül érezned magad, ha egy-két beírásom színvonala nem üti meg azt a mértéket, amelyet kigondoltál rólam. Ellentétben veled, szerintem van helye az agressziónak a világban, bár nem korlátlan mértékben. Vannak akik csak ezen a nyelven értenek. Lásd Makarenko. Te csak folytasd emelkedett stílusban, én ,ha kell lemegyek kutyába. De ezért ne legyen köztünk harag!
Mobil123
Na az ilyeneknek levágnám és ledugnám a torkán, majd holnap kikötném a főtérre/állítólag 38 fok meleg lesz!!/.
kissnagy
@Darthon1: Egy deka harag nincs bennem, senkivel szemben! Mint írtam: mindennek megvan a maga oka!
Említetted Makarenkót! Legalább visszatértünk az eredeti témához, az agresszióhoz,erőszakhoz! Hát igen, ha az ominózus familiában az érintett tinédzsrenek is lett volna egy önvédelmi revolvere, akkor biztos rövidebb lett volna a történet!
Csak kivel kellett volna kezdenie?
Szülők ezek?
Ha igen, akkor én kérek egy új kifejezést a statusomra!
Csizmás Kond
Szerintem az egész vita nem az erőszak miatt kezdődött, hanem azért mert az gárdista.
Ha végig nézzük a becstelen világunk erkölcsét sok ilyen erőszakoló van benne amit el kéne ítélni fajtól eszmétől és mindentől függetlenül de nem tesszük mert vagy nem szerzünk tudomást róla vagy nem érdekel, esetleg olyan személy akihez valamilyen formában közünk van.
Az esti vita pedig szintén azt bizonyítja, hogy sokaknak nem az erőszak az amit meg kéne büntetni,hanem inkább, hogy ki követte el.
jancsik68
Az egyik idióta meggyilkolja kirtja a családját,a másik megerőszakolja a lányát ez az igaz magyar virtus,Képzeld mitcsinálna a másokéval,ha hatalomra kerülne.
Darthon1
@kissnagy: ezek nem szülők. Ezek vademberek morál és erkölcs nélkül. Az, hogy a Jobbik tagja volt nem az egész jobbikos közösséget teszi vérfertőzővé. Az, hogy ebből politikai tőkét kovácsolnak egyes pártok illetve hozzájuk hű médiák, őket minősíti. Még mindig nem vagyok meggyőződve egyébként a hír igazságáról. Szerintem ez csak a Jobbikot lejáratni próbáló álhír. Viszont, ha igaz, megkapja a méltó büntetését az elkövető és nem lesz helye a Jobbikban. Az elkövető állítólag erdélyi betelepült. Ezen az alapon azt is lehetne kihangsúlyozni, hogy az erdélyi emberek ilyenek. Lenne itt nagy felháborodás, mivel az sem lenne igaz, mint ahogy ez a minden jobbikosra ráhúzott, -vagy legalább is megpróbált-, bélyeg sem igaz.
Bástya Elvtárs
Komoly téma! Lassan a hozzászólásokkal rekordot dönt!
kissnagy
Engem alapból a szomorú eset érintett meg! Számomra ez az eset a Jobbik megitélésében nem osztott-szorzott! Ahhoz elég meghallgatni a tagjait, elolvasni programját ! Igaz ezektől sem leszek boldogabb, sőt! De nem erről szól alapból a cikk!
sza
@Csizmás Kond: Az erőszakot mindenkitől függetlenül el kell ítélni! Mindegy ki követte el, de én úgy vettem észre ebben nagyjából egyetértenek. Csak valaki azt feltételezte hogy a gárdisták között többen vannak,
ernokiss
@sólyomszem: A véleményed a tiéd, ahogyan az én véleményem is az enyém. Engedtessék meg nekem is, hogy elmondhassam mit gondolok egy dologról, éppen azon a módon ahogyan ti is teszitek.
zsömle
ha ez tényleg igaz...akasztófára rögtön!embertelen cselekedet...
Magyar Értelmező Kéziszótár
574.oldal
a hülye: mn 1. gyengeelméjű, idióta, 2. durva, ostoba, 3. valami miatt nekünk nem tetsző, kellemetlen.
fn.1. gyengeelméjü személy , buta, hülye ember, 2. hülye dolog

a hülyeség: fn. 1. annak állapota, tulajdonsága, aki hülye, 2. ostoba dolog!
sólyomszem
@ernokiss: engedik, ha nem törlik :)
felőlem úgy pocskondiázol ahogy akarsz, mindenki a maga ura és vállalja, amit és ahogyan mond, de akkor a reakciót is viselni szükségeltetik.
ernokiss
@sólyomszem: Ahogy látod, viselem. Ugyanúgy, ahogyan nektek is viselni kell a felelősséget mindenért.
sólyomszem
@ernokiss: miért kell kötözködnöd mindig? mire jó ez?
aaronhotchner
@sólyomszem: Te vagy a moderátor? Te miért kötekedsz vele?
ernokiss
@sólyomszem: Tényleg, te miért kötözködsz? Miért érzed, hogy neked kell a rendfenntartó szerepét betölteni? Felbukkansz a vita legvégén és betalálsz? A tifélétek mindig kényszeresen rendezkednek...segédrendőr szindróma...
ernokiss
A multiplex személyiségzavarról mit ír a MÉKSZ?
Bocs, ezt nem hagyhattam ki...
Magyar Értelmező Kéziszótár
aaronhotchner: kérése adat hiányában nem teljesíthető
Magyar Értelmező Kéziszótár
A multiplex személyiségzavart gyakran összekeverik a skizofréniával, vagy a tudathasadás formáival. Voltaképpen bárki bele eshet ebbe a kis hibába, hiszen a multiplex személyiség is egyfajta tudathasadás, ha ezt szó szerint értjük. Ennek a zavarnak több elnevezést is adtak, a legegyszerűbb és legtalálóbb a többszemélyűség, de a multiplex személyiségzavar kissé szakszerűbb. A betegség velejárója, tünete a fejfájás, az emlékezetkiesés. Ez a zavar nagyon ritkán gyógyítható gyógyszerek segítségével, inkább csak elnyomják a nem kívánt személyiségeket. Általában az összes személyiséget pszichológiai kezelésekkel összeolvaszthatják, persze ezzel is egy teljesen új személyiséget hoznak létre. A kezelés hosszú és bonyolult, a személyiségek nem mindig egyesíthetők; ekkor harmonikus kapcsolatot igyekeznek elérni.( A Wikipédia közreműködésével)
zabhegyező
@Magyar Értelmező Kéziszótár: Az elfogadottabb megnevezés:
Disszociatív elmebaj.
Nem elég egy szót kipécézni, hanem a szakmán belüli jelentését is tudni kell.
aaronhotchner
@zabhegyező: A szótár a konkrét kérést teljesíti, ennélfogva én sem a disszociatív zavarok gyűjtőfogalom körébe tartozó vagy társítható "betegségcsoportokról" v. zavarokról kérdeztem, hanem konkrétan és kifejezetten a multiplex személyiségzavarról, vagyis "egy" konkrét betegségről vártam tőle választ. A MÉKSZ ezt teljesítette. Ne cseszegessük a szótárat, ő csak egy jóindulatú program.
aaronhotchner
@Magyar Értelmező Kéziszótár: A következő kérdésem: Mi az élet, az univerzum és a mindenség értelme? The answer to life, the universe and everything?
Pálinkafőző Rézüst
@aaronhotchner: valaminek csak akkor lehet az értelmét kutatni, meghatározni, ha tudjuk hogy miről is van szó! A kérdésedhez előbb azt kellene definiálni, hogy: Mi az élet? Mi az Univerzum? Mi a mindenség? Ha ezekre tudjuk majd a választ, (a valóst) csak akkor lehet majd az értelmét is kutatni, és talán meghatározni. Szerintem.
Atha
Undorító történet. Felfordul a gyomrom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.