Kiveszi a veszélyes állatok jegyzékéből a pit bull terriert és az emut, valamint az amatiszt kígyót a vidékfejlesztési miniszter rendelet-tervezete, amely a kormány honlapján jelent meg.

Így a pit bull esetében megszűnnek az eddig megkövetelt külön tartási szabályok. Az emunál a többi között megszűnik az egyedenkénti 100 négyzetméteres kifutó létesítési kötelezettség.

Felkerül viszont a tervek szerint a veszélyes ragadozók listájára a puma concolor.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
engem mindig az érdekel, hogy az ilyen módosítások hogyan születnek meg? ülnek az aktakukacok a légkondis irodában, szétunják már az agyukat és egyszer csak megszólal géza, hogy te bandi, mi az anyámat csináljunk? valamit dolgozzunk már na, módosítsunk egy rendeletet. kivesszük a pitbullt a 3512/42 -esből, jó lesz? jó lesz gézám, csináljuk.

és akkor megírják, iktatják, beterjesztik, felterjesztik, és ezzel elment megint egy nap. komolyan, EZ MOST A LEGFONTOSABB?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
javaslom az anyanyulat a listára.kegyetlen állat.karmol harap rugdos
másvirág
@entero: Még a macskám sem dorombolta volna szebben amit a vadász ösztönröl irtál.
Nem vagyok pittbull de jó neveltetésem ellenére,ha dögös nöt látok ,rámtör az elemi vadászösztön. (Remélem a nők nem kérnek "kilövési engedélyt "rám a minisztériumtól.)
Rézangyal
Az igazán veszélyes állatok a minisztériumban és a Parlamentben vannak! Egyébként akik szerint nem veszélyes a pitbull, (gondolom a rotwiler sem) azokat összezárnám egy udvarba néhány ilyen kutyussal.
gabrella
Minden kutya veszélyes ami térden felül ér! Aki ezt megállapította ,hogy nem veszélyes, örökre ki kell rúgni a munkahelyéről és az ötleteit vicclapban megírni!
sonderkommando
A helyükre pedig be kellene írni a felcsúti mágust és bandájának nevét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.