Portik Tamás aktuális üzleti kapcsolataira is kíváncsi a Nemzeti Nyomozó Iroda – értesült a hvg.hu rendőrségi forrásból. Úgy tudjuk, az olajszőkítésből milliárdokra szert tevő volt energolos a szórakoztatóipar mellett befektetési lehetőségként érdeklődött az internetes közösségi média iránt is. A rendőrök most ezeknek az ügyleteknek eredhettek a nyomába, hogy megtudják, az Aranykéz utcai merényletre és Prisztás József megölésére való felbujtással gyanúsított pénze honnan származik és hol kamatozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@entero: A NAV azt csípi nyakon akit akar,illetve vannak olyanok akiket nem akar és ehhez a valós bevallott vagyoni helyzetnek illetve adóbevallásnak az ég világon semmi köze nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Kicsit demagóg leszek, de engem ezeknek a bűnbandáknak a tevékenysége és sérthetetlensége egyszerre dühít és elszomorít.

Szóval: olyan sokszor emlegetik a 2002-es kormányváltás utáni közalkalmazotti béremelést, mint a költségvetési hiány elszaladásának főbb okát... és tőlük sajnálják a mai napig azt a 20-30 ezer forintos emelést.

Ezek a teves bűnözők millárdokat loptak, áfát csaltak, semmiért nem fizettek, egymás gyilkolászáson, zsaroláson, verésen kívül nem dolgoztak, és egy-két kivétellel nem tudták/akarták elkapni őket. Pedig, ha a drágák befizetnék a közbe, amit elsíboltak, meglepően alakulhatna az állam kasszája
entero
@engem: Most akkor irigy vagy rá, vagy bizonyítani tudnád hogy egy csaló maffiózó? Mert nem mindegy.
engem
@entero: Mindenki tudja a mókusról, hogy éppen annyit vall be, hogy nyakon ne tudják csípni...
Tesóm a NAV-nál dolgozik...
entero
@engem: Viszont akkor a bevallott jövedelmének fedeznie kell a kiadásait is, ellenkező esetben nyakon lehetne csípni, vagy nem?
engem
@entero: Budapesten nyakon csípnék a NAV.osok, de vidéken mindenki ismeri egymást, így nem valószínű, hogy akár névvel vagy név nélküli bejelentés alkalmával vizsgálnák a mókust.
Dr.luigilongo60
@entero: A NAV azt csípi nyakon akit akar,illetve vannak olyanok akiket nem akar és ehhez a valós bevallott vagyoni helyzetnek illetve adóbevallásnak az ég világon semmi köze nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.