Júliusban újabb értékesítési rekordot ért el a BMW: világszerte 135 ezer BMW, Mini és Rolls-Royce típust adtak el, 5 százalékkal többet, mint egy évvel korábban - közölte a cég kedden.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Még egy kicsit marad a kormány,és csak új autót vehetnek aki kocsit akar venni,kötelezővé teszik.Használt autót nem árusíthatnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kissnagy:
Lehet hogy furcsán hangzik, de szerintem az ember akkor válik meg nehéz szívvel az autójától ha a bank veszi vissza. :-)))))))))) Nekem az autó egy munkaeszköz, ami persze fontos része a megjelenésnek mondjuk egy üzleti tárgyalásnál. Ha egy ilyen autóval érkezel, azonnal komolyan vesznek, mert azért valljuk be egy ilyen autót részletre sem mer megvenni egy olyan ember akinek kevés a pénze csak azért hogy villogjon a csajok előtt, majd amikor haza kellene vinni a hölgyet szomorúan kell közölnie hogy sajnos nincs rá pénze...Nem vagyok fanatikus, de szeretem a minőséget, a biztonságot, az eleganciát, és ezt a Lexus biztosítja. Tulajdonképpen az új modell nem sokban tér majd el, tehát nem érzi úgy az ember mintha akkorát váltana. Viszont jobbra, újabbra cserélni korántsem olyan fájdalmas, mintha visszafele kellene váltani. Családi kirándulásokra nem is mindig ezt használom, volt hogy ékes vágást ejtettek rajta dicső polgáraink. Gondolom ezt tanították nekik otthon.
másvirág
@kissnagy: @entero:
Nem szeretnék kimaradni eme nemes versenygésböl gépjármű frontján.
Lévén növekvő X-eimnek a biztonságot nyújtó járművek felé orientálodok.
Megvárom mig hadügyminiszter úr selejtez a jobbik harckocsi márkákból. :-)
Ha meglesz mehetűnk egy sétakocsikázásra az M-0 autópályára. Vagy Mogyórodra ?
másvirág
@entero: Azt ne teddddd ! Kevesebb lesz egy fórumozóval .
Nem biztos,hogy megállna a verda . Lehett be van programozva" töretlenűl előre a megkezdet Lenini úton" ! A Minden6-Ó Úristen meg nem állitja akkor ha elében állsz ._))
kissnagy
@entero: így végülis érthető a választásod és persze a válaszod is. Nekem- talán örökölt valamit tőlem a lányom,mert formatervezőnek készült- az autó művészet és persze élmény! Ha visszaolvasod a kedvenceimet, akkor feltűnik Neked is: az ívektől tudok megpusztulni:)))Szecesszióóóó!
Na , de megindokoltuk, hogy Neked a pap, nekem a paplan...

Páran olvashatják e sorokat és most azt gondolják( nem másvirágra gondoltam): na jól eldumál a két pénzes barom...De nem! Én max. 4-5 évente váltok, és nem szalonból...Könnyebb lett volna szabadjára engednem a mérgemet, az irígységet, de menet közben rájöttem: mindannyiunknak megvan az ebben a témában, amire vágyik. Neked egy hasznos tárgy, ami segít Téged a munkában, nekem egy családtag, amelyet nem cserélhetek le a gyerekeim miatt...Az elözö cserét 2.5 év után bocsátották meg nekem...Ráadásul szép ívei vannak (nem adom meg a tipusát, mert az inkognítómat megakarom tartani itt a környéken).

Azt is megértem, ha valakit flusztrál a beírásod, de ennél az érzésnél jobban szeretem az autókat::)))
BMK! (balesetmentes közlekedést!)
entero
@kissnagy: Engem nem érdekel ki mit gondol rólam, ezt már láthattad. Volt egy közös témánk amit kibeszéltünk, ha valakinek nem tetszik, keressen egy másik cikket. Nehogy már csak azért ne lehessen egy fórumon beszélni valamiről mert az másokban ellenérzést vált ki! Azért 4-5 évente is elismerésre méltó autót váltani én úgy gondolom, csak 2009 - után jött most ki az újabb széria, és ez bizony 3 év. Általában ennyi idő alatt van kint egy új típus, de ha 5 év múlva jönne csak ki akkor lehet hogy addig nem cserélném le én se. Nálunk ugye nem csak egy autó van, de eleve heten vagyunk és bizony önmagában kevés is volna egy autó. A párom a 7 személyes Nissan Qashqai "boldog" tulajdonosa, abba mindenki belefér, és sokszor azzal megyünk közös utakra is. Van még egy 3. járgányom is, de azt már nem árulom el neked, mert a "hülye gyerek" kategóriába tartozik szerinted...:-))))))))) Egyébként igazad van, a gyerekeid fontosabbak mint egy autó, és nem éri meg hogy heteken át sírjanak egy autó végett, esetleg ne álljanak szóba veled...BMK neked is, és további sok sikert az élet minden területén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.