Az első negyedéves visszaesését még nagyobb zsugorodás követheti - vélik a Világgazdaság Online által megkérdezett közgazdászok. Csak a nettó export járulhat hozzá a GDP növekedéséhez, a többi ágazat gyengélkedik. A közgazdászok mediánvéleménye alapján a második negyedévben 1 százalékkal csökkenhetett a GDP (kiigazítatlan adatok szerint). Ha az elemzői várakozások beigazolódnak, akkor a magyar gazdaság hivatalosan is recesszióba kerül.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@bundi: Várhatóan 600 milliárd lesz a hiány, noha majd 20 milliárd nyugdíjat
eltapsoltak. Az államadósság nem csökkent ennek ellenére, hanem növekedett !
Neves közgazdászok véleménye szerint a 600 milliárdos hiányt az 1 kulcsos adó
okozza !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Hát ezektől a tetvektől egyáltalán nem érzem a fellegekben Magam, sőt...
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Nem akarok filozofálni...erről kezdtük a vitát "Elkészült a kirakós: Zuhan a magyar gazdaság"...és amit én kifogásoltam az az, hogy ami zuhan az nem a gazdaság hanem a statisztika.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Olvasd vissza, hogy mire reagáltam előszőr és lőn világosság,Én meg keresek egy nyugágyat, míg újból kibogozod az elterelés fonalát.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: visszafelé nem tudok olvasni...
kissnagy
A egy év alatt reálbérek 4%-kal csökkentek, a munkanélküliség nem csökken ( munkanélküliség csökkenése nem azonos a foglalkoztatottak számának esteleges növekedésével.)(KSH),
Ezekből röviden meg lehet állapítani, hogy kik finanszírozták az elmúlt 2 évet, valamint, hogy mennyit ér a mostani adópolitika!

Remélem senki nem gondolkodik abban, hogy mindent magunk fogunk megtermelni, attól lesz jó a gazdaság...Volt itt már gumipitypangos, meg gyapotos időszak...
Vigyorog a sírjában Enver Hodzsa:)))
KöBüKi
@kissnagy: Rizstermesztés,magyar narancs.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.