Az Ipsos felmérése szerint a magyarok 4 százaléka látja csak jónak a gazdaság helyzetét, míg a felmérésben részt vevő országok átlag 37 százalék. Csak a spanyolok és az olaszok pesszimistábbak nálunk. A magyarok 4 százaléka tartotta jónak a gazdaság helyzetét júniusban, míg a nemzetközi átlag 37 százalék - derül ki az Ipsos piackutató legújabb, 24 országra kiterjedő felméréséből. Az Ipsos MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztet: a magyarok induló értéke 2009 áprilisában alacsony volt, akkor 2 százalék tartotta az ország gazdaságát rendben lévőnek. 2010-re javult a közvélekedés, a lakosság átlagosan 8 százaléka minősítette kedvezőnek a magyar gazdaságot. Tavaly az átlagérték ennél alacsonyabb lett, 4 százalék, és az idén júniusban is a megkérdezettek 4 százaléka vélekedett így.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Tragikus a fenét !!! Bízzák csak meg "közvélemény kutatással" a SZÁZADVÉGET !!! Kiderül hogy az emberek 97 százaléka elégedett, és minden tökéletes. De főleg az akkumlátorhibás pávatáncosban bíznak. Szerintük még a vizen is tud járni ! (csak nem akar)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Proli: Ha ez szóról szóra igaz, akkor nem semmi és egyben elkeserítő.
Proli
@Dr.luigilongo60: Miért hazudnék?
A bolt olyan mint itt a kertészeti áruház és Dongen elkerülőjén egy shell kút mellett van.
Dr.luigilongo60
@Proli: Mondjuk az is fura, hogy az angliai tescókban 1000 ft/kg-al olcsóbb a magyar pick szalámi.
Proli
@Dr.luigilongo60: München nagybanija bent van a belvárosban , fűtőmű mellett.
Mellette valamilyen belvárosi nagy boltban nem érte el az 1200 forintot amikor arra jártam.
verőce21
@KöBüKi: Azt, hogy "munkahelyek teremtése" könnyű kimondani.

Nálunk a - dolgozni akaró - lakosság 90%-a a "Járj iskolába, szerezz jó jegyeket, akkor majd biztos állást találsz magadnak!" - szülői tanáccsal indult neki az életnek. Mert ők is ezt a tanácsot kapták otthonról. Az elmúlt hatvan év kiölte az emberekből a vállalkozói képességet.
Nagy szavak, de innovatív, vállalkozói hajlamú, képességű emberek nélkül valóban csak a sült galambot lehet várni. A kormány feladata csak az lenne ebben, hogy a vállalkozói környezetet biztosítsa, egyenlő esélyekkel. A külföldi cégeket, kereskedelmi láncokat is bevonni a közteherviselésbe.

A kereskedők árrését már olvastam tőled máshol is, nem igen tudok hozzászólni. Én csak a piaci kofáknál látom. A felvásárlók többszörös hasznáról pedig legendák kerengenek. Valahol itt kellene a szabályozást elkezdeni, aztán az ipari termékeknél.

De ez csak egy téma a sok közül, amiről beszélünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.