A kormányfő azt szeretné, ha Magyarországon olyan felsőoktatási rendszer működne, ahol minden diák képes maga állni a tanulási költségét, de a tandíjat ellenzi - hangzott el a Policity nevű internetes portálnak adott interjúban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@batukán: azt a nyújtógyakorlatot sokan megnéznék, és mindenki 10 pontot adna rá!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@marlin: Védeni kell a mundér becsületét, hiszen a tandíj nevű szó, népszavazás keretében kitöröltetett a magyar nyelvből. A vezérnél semmi nem az aminek látszik...ha az akasztófa alatt állna, akkor is ezt mondaná:ez nem az aminek látszik, ez csak egy kis nyújtógyakorlat...
Pálinkafőző Rézüst
@batukán: azt a nyújtógyakorlatot sokan megnéznék, és mindenki 10 pontot adna rá!!
Kutyafüle
Ennek rémálmai vannak. Azt akarja, hogy minden diák képes legyen maga állni a tanulás költségeit, (??? miből??? eddig is a szülő fizette) Vagy talán a tanulmányai mellett dolgozzon is?
A diáknak az a dolga, hogy tanuljon, a költségeket pedig a szülő állja, amíg bele nem döglik. De nagy pofával tiltakoztak a tandíj ellen, annak a tízszeresét kell most fizetni. Helló!! Jó reggelt!!!
gergely
Te viki!Ez nem az amit a csúnya gonosz Bokros akart csinálni?
Akit megutáltattál?Akiből éltél?
Lehet viktorozni fideszbirkák!
ila51
- ezeknek az agyalóknak kötelező lenne újra vizsgázni iziben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok