A második Orbán-kormány nagyszabású ígérethadjárattal vágott neki a 2010-es választásoknak. A Fidesz kritikusai már akkor felhívták a figyelmet arra, hogy az ígéretek részletezése elmaradt, nem lehet tudni, azokat hogyan kívánják megvalósítani. Olyan meghatározó ígéreteket gyűjtöttünk össze, melyek megvalósítása egészen másként alakult, mint ahogy a választók képzelték.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kinyílt a bicska a zsebemben
Én inkább ezt a címet adnám a cikknek: Orbán így vezetett félre mindenkit!

Hozzá tenném: Aki hitt neki, és nem az ő húsos fazeka körül nyüzsög.

Orbán egy alattomos sunyi ember! propeller.hu/itthon/2456331-luxusovoda-olcson-csak-fohivatalnokoknak (2. hozzászólás)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@kkalman: Szerintem a 2/3-ad 4/5-e is bosszus már,és nem kicsit,NAGYON!!!
kkalman
@bundi: Te mit nem?
Nem szoptad be a választási ígéreteket, vagy nem vagy bosszús a fityisz ténykedéstől?
bundi
@kkalman: hát ha így kérded, igen, mindkettő kérdésedre. sőt még hálás is vagyok nekik. akármilyen furcsa is. először is, nem szoptam be az igéreteiket, mivel alapból nem hittem nekik, ugyanis egy konkrét dolgot sem találtam a választások előtt semmi kiadványukban. a másik részére a kérdésednek, meg azért válaszolok igennel mert ha ők nem kényszerítettek volna (mégha közvetve is) arra amit tettem, akkor még mindig MO.- ülnék a nagy büdös posványban, és énis kéjelegve vergődnék benne. mint sokan, akiknek a szájuk igencsak félreáll, de nem csinálnak semmit ezen kívül.
na ez van.
kinyílt a bicska a zsebemben
@bundi: Hálás vagy azért mert nem tudsz normálisan megélni a saját hazádban? Ha 85 éves özvegy egyedül élő ember lennél valószínű neked is félre állna szád, és nem tudtál volna elmenni! De ezernyi ok lehet, amiért a legtöbben kénytelenek tűrni, ezt a fidesz fosztogatást. os.mti.hu/hirek/77011/ujabb_fideszes_penzszerzo_trukk
Pálinkafőző Rézüst
@kinyílt a bicska a zsebemben: fütyeszes mondóka: Magunknak osztogatunk, titeket meg fosztogatunk!
marlin
Azon ritka esetek egyike, amikor egyetértek "entero"-val, tudniillik én sem érzem megam becsapva, nem is vártam mást ettől a bandától!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.