A szocialista politikus, miután hajdú-bihari roma szervezetek képviselőivel találkozott, kijelentette: a hajdú-bihari romák munkát és nem segélyt kérnek az Orbán-kormánytól. "Nem a segély, hanem a munka adja a család becsületét, ezért kérem, követelem, hogy a munka lehetőségét adja meg a romáknak a kormány" - mondta, hozzátéve: nem tartható tovább a mélyszegénység.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
A cigány gyerekek jövőjét a szüleik lopják el, Orbán csak besegít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@entero: Az összes párt nyal a cigóknak mert SAJNOS! egyre nagyobb szavazóbázist képeznek. A megélhetési szüléses részben egyetértünk.
kedwes
@entero: @KöBüKi: Kedves KöBüKi és Entero!
Valami bitang nagy mellé látásotok van így együtt!
Ha emlékeznétek – bár nem tudom milyen korosztályt képviseltek – a megboldogult „átkosban” nem volt igazán cigánykérdés. Miért nem, mert kaptak munkát, nem kellett „segíjbű éni”!
A rendszerváltás megteremtette a cigánykérdést is. De, hogy ellátást biztosítsanak elkezdték segélyekkel támogatni őket, kitermelték a „segíjes réteget”, amire jól rá kaptak!
Most már persze terhes a dolog, mert munka nem csak a cigányoknak a Magyaroknak sincs. Segélyre nem fussa, hogy mindenkinek egyformán jusson.
A 2002 választások előtt ORBÁNC kijelentette, ő nem cigányszármazású, amiért is kellő mennyiségű szavazatot vesztett, aminek sírás lett a vége!
Én mindenkinek azt javaslom, aki boldogabban él az utóbbi két évben szavazza meg őket!
Azt is hozzá teszem, én ma, nem tudnék kire szavazni!
diktátor
" Közép-Eu. egyes országaiban az 1930-40: kiélesedett zsidó problémáról a figyelmet elterelendő megpróbálkoztak a cigánykérdés felvételével és cigányellenes mozgalmak támasztásával. "
marlin
@Hellcat: Orbán, kormánya, és fanjai inkább a cigánygyerekeket lopják el - ne a jövőt!!
KöBüKi
@kedwes: Nem értelek!!!Leirod nekem ugyanazt amit már korábban leirtam,legalább is döntő mértékben.!Cigánykérdés azonban az "átkosban" is volt.Én félig Balmazujvároson nőttem fel,igy ha valaki Én tudom.!!!Nem volt közel sem ilyen éles a helyzet,csakhogy közben eltelt negyven év,és a magyarok angolwc-be járnak,naponta fürödnek,a cigány meg ugyan úgy körbehugyozza a putrit mint negyven éve,lusta,nem lendit magán csak a segijt várja.!!!
gretzky
Mikor volt a cigánygyerekeknek jövőjük???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.