Bár európai mércével tekintve a magyar válságkezelés is kecsegtet sikerekkel, a csehek, a szlovákok és a lengyelek jelenleg előttünk járnak ezen a téren, mondta el Orbán Viktor a ma kezdődött nagyköveti értekezleten Budapesten. A miniszterelnök egyúttal megvédte a magyar különutas lépéseket, még ha ezek konfliktushoz is vezettek Brüsszellel.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Hát, azt én is megmondhatom!!
Sem a cseheknél, sem a lengyeleknél NINCS FIDESZ!!
Fater59
@marlin: ...és egyik helyen sem Orbán a ME.
lópicigáspár
@marlin: @Fater59: Bezzeg, ha ez a géniusz vezetné őket is, már szárnyalnának messze magasan a felhők felett!:-)
Rézangyal
Nem érdekelnek a hülyeségei! Nagyon sokan elleneztük anno az Únióba való belépést! Azt mondtuk, tegyük rendbe a gazdaságot először, aztán lépjünk be! A fideSSnek akkor rohadtzl fontos volt a belépés, sosem felejtem el azt az arcátlan, erőszakos agit.propot, ami akkoriban kifejtettek a belépés mellett! Akkor most miért is kell lépten-nyomon az Únió arcába köpni, közben meg a zsebében turkálni? Ezért tartunk ott, ahol!
Na meg azért, mert bár mindenütt piszkos tolvajok a politikusok, ilyen orbáni mélységekbe azonban sehol nem merülnek! Mocsokl!
gergely
@marlin: @Fater59: Na akkor én is.:))
Mert ott nem ti vagytok viktor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.