A nőt őrizetbe vették, apja 2002-ben halt meg, Szlovákia egyik leggazdagabb embereként tartották számon, az utolsó Mečiar-kormány közlekedési minisztere volt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@taglo: Gratulálok...egy hülye picsa miatt 3an elhunytak 1 pedig másodfokú égésil lábadozik, te meg politikai viccet csinálsz belőle? Hát szégyelld magad!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
taglo
Ez már Gyurcsányhoz -közel álló köröknek számít ??
Pálinkafőző Rézüst
@taglo: nagyon hülye vagy! Hárman szénné égtek abban az autóban, hülyegyerek!!
Hellcat
@taglo: Gratulálok...egy hülye picsa miatt 3an elhunytak 1 pedig másodfokú égésil lábadozik, te meg politikai viccet csinálsz belőle? Hát szégyelld magad!
Zolee75
Mint mindig az a vége :( Akik nem tehettek a balesetről azok maradnak ott :(
A baleset okozoja karcolásokkal meguszta!Hol az életben van az igasságoság???R.I.P!!
Január
@Zolee75: Az életben nincs igazságosság. Az igazság csak megállapodásos. A Te igazad nem biztos, hogy ugyanaz, mint az én igazam. Ezért a jog is csak jogszolgáltatás és nem igazságszolgáltatás. Remélhetjük csak, hogy a jogszolgáltatás némi köszönő viszonyban lesz a károsultak igazságával,
Amint olvashattuk nem vagyoni kártérítésnek nincs akadálya, a milliárdos vagyon fedezetet nyújt. Kérdés, hogy mennyire tudják majd a károsultak érdekeit képviselni az jogieljárás keretében. Nehogy az legyen , mint az ír gázoló esetében, hogy meghalt két kisgyerek, és a bűnös a mai napig nem bűnhődött, gondolom millió joghézagnak köszönhetően.
Zolee75
@Január: Hiába a jogi orvoslat!Őket sem a pénz ssem a jogi büntetés nem hozza vissza!!
És még több olyan ember vezet az úton akinek nem kéne!Mások testi épségét veszélyeztetve!!!
Levendula
közlekedési miniszter papa... közlekedési balesetet okozó lánya... 3 halott... Szörnyű.
Fater59
Mindegy hogy ki volt a papa mama , a lényeg , hogy egy hülye piás lény miatt három ember vétlenül elhunyt , egy pedig küzd az életéért .
Csak zárójelben , aki ebbe is politikát visz bele , az nem minket minősít !!!:::)))
Január
@Zolee75: Ebben igazad van, de mi az ami a "bűnös embert" jobb belátásra készteti, és a többieknek pedig elrettentésül szolgál? Jelen esetben a börtön büntetés és a pénzbüntetés, ezekkel tud hatni a jog, mert a többi embert is meg kell védeni az ilyen tragédiáktól. Ejnye-bejnye az édeskevés.
imici
Sajnos teljesen mindegy kinek a kije, de ártatlanok életét vette el... Nyugodjanak Békében az áldozatok(
taglo
@Pálinkafőző Rézüst: Te Pálinkaföző Rézüst trágárságokkal illettél !Nem azt írom ,hogy pl-Kovács István-nyugdijas egyetemi tanár fia trágársággal illetett ! A firkászt bátorkodtam ,kritikával illetni ! Elhamarkodtad a LEHÜLYÉZÉST !
Kaporka
A hülye P...csa azt hiszi ha már BMW van a segge alatt meg miniszter papa akkor neki már mindent lehet. Dögölt volna meg Ő is ott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.