A nőt őrizetbe vették, apja 2002-ben halt meg, Szlovákia egyik leggazdagabb embereként tartották számon, az utolsó Mečiar-kormány közlekedési minisztere volt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@taglo: Gratulálok...egy hülye picsa miatt 3an elhunytak 1 pedig másodfokú égésil lábadozik, te meg politikai viccet csinálsz belőle? Hát szégyelld magad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
közlekedési miniszter papa... közlekedési balesetet okozó lánya... 3 halott... Szörnyű.
Fater59
Mindegy hogy ki volt a papa mama , a lényeg , hogy egy hülye piás lény miatt három ember vétlenül elhunyt , egy pedig küzd az életéért .
Csak zárójelben , aki ebbe is politikát visz bele , az nem minket minősít !!!:::)))
Január
@Zolee75: Ebben igazad van, de mi az ami a "bűnös embert" jobb belátásra készteti, és a többieknek pedig elrettentésül szolgál? Jelen esetben a börtön büntetés és a pénzbüntetés, ezekkel tud hatni a jog, mert a többi embert is meg kell védeni az ilyen tragédiáktól. Ejnye-bejnye az édeskevés.
imici
Sajnos teljesen mindegy kinek a kije, de ártatlanok életét vette el... Nyugodjanak Békében az áldozatok(
taglo
@Pálinkafőző Rézüst: Te Pálinkaföző Rézüst trágárságokkal illettél !Nem azt írom ,hogy pl-Kovács István-nyugdijas egyetemi tanár fia trágársággal illetett ! A firkászt bátorkodtam ,kritikával illetni ! Elhamarkodtad a LEHÜLYÉZÉST !
Kaporka
A hülye P...csa azt hiszi ha már BMW van a segge alatt meg miniszter papa akkor neki már mindent lehet. Dögölt volna meg Ő is ott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.