Visszavonta az özvegyi nyugdíjak csökkentését előíró jogszabályt a kormány. A szociálpolitikáért felelős államtitkárságon az ATV Híradónak azt mondták: félreértés történt, amit egy technikai hiba okozott - a kabinetnek nem állt szándékában csökkenteni a nyugdíjakat. A hiba javítására kormány-előterjesztés készült, de az érintetteket levélben is értesítik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

turul72
Ez fantasztikus.
Azért óvatosan megkérdezném: szerintetek hogy érezte magát "Juliska" néni, mikor megkapta az értesítést, hogy az amúgy is csekély pénzecskéjéből még egy szeletet lemetszenek. És átgondolta, hogy most már a heti egy adag csirke farhát leveskéről is le kell mondania. És hány Juliska nénire hozták rá a szívbajt?
És ha most kap egy másik levele, amiben majd magyarázkodnak, hogy fogja érezni magát. Megnézi a feladót, és ki sem meri bontani a levelet, hátha ezzel megakadályozza a további rossz hír bekövetkeztét.
Technikai hiba? A gép magától nem csinál semmit. Nem a technika hibázik, hanem az üzemeltető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
technikai hiba =: elbaxtuk..., ill. bexartunk a lehetséges következményektől...
a Pepita
@másvirág: Nem ismerte be...A gépre fogta...Nagyon be vannak szarva...jogosan...
silber13
Valószínű, hogy számítógép helyett - értelmi szintjüknek megfelelően - abakuszt használtak és néhány golyó félrecsúszott.
sport50
olyan okos gépük van,hogy csak az özvegyit felezi??egy próbálkozásnak jó volt!hátha már félnek annyira a zemberek,hogy nem szólnak és még több jut nekik!!
Levendula
Az özvegyi nyugdíj is fura dolog. Most halt meg Erzsikének a férje, 43 évet dolgozott és fél év múlva ment volna csak nyugdíjba. Természetesen nem fog kapni Erzsiket özvegyi nyugdíjat.
Ellenben Edit, aki életében csak pár évet dolgozott, annak szép summa üti a markát havonta a nyugdíjas korában meghalt férje után...
gergely
Az a "technikai hiba",hogy ti ott vagytok ahol.
De ezt a hibát majd elhárítjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.