Nagyot zuhant az LMP népszerűsége a biztos pártválasztók között. Két hónap alatt elveszítették biztos választóik 50 százalékát a Szonda Ipsos friss felmérése szerint. Augusztus közepére csaknem annyira népszerűtlenek lettek, mint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció. Az alábbi táblázatot az ipsos.hu adatbázisa alapján állítottam össze. Megnéztem, hogy az év első 8 hónapjában a Szonda Ipsos által megkérdezett emberek válaszait alapul véve a teljes választókorú lakosság és azon belül a biztos pártválasztók hány százaléka választaná ma a parlamenti pártokat, illetve hogyan alakult a bizonytalanok aránya. Mesterházy Attila ellenben már ötödik hónapja a legnépszerűbb pártelnök, hmmm...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ezek nem is azért kerültekbe a parlamentbe, hogy tegyenek valamit, hanem hogy kapjanak valamit.
Dr. Felipe
Addíg nem is fog emelkedni a népszerűségük míg nem döntik el hogy jobbra vagy balra tartanak. Köpködnek jobbra is és balra is, ez így nem fog menni, lásd Kupa Mihály és a Centrum párt. Ők már sehol nem léteznek. Az ország megosztott így középen nem lehet állni.
vukkocska
@Dr. Felipe: Kupa azért más volt. Őt szeretem, az LMP-t pedig sajnálom. Közömbös emberek közömbös pártja.
nahát
mennek a levesbe, remélem a dk is követi
DogAdventures
"Az emberi nemnek hivatása nem rontás, pusztítás, megsemmisítés, hanem hogy munkáljon, alkosson, teremtsen."
Széchenyi István
LMP-re ezek nem jellemzők.Semmi meglepő nincs ebben a hírben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.