Korábban beszámoltunk róla, hogy műveleti körzetté nyilvánította a rendőrség a Fejér megyei Csókakőt. A kuruc.info szerint a rendőrség az Új Magyar Gárda avatása miatt szállta meg Csókakőt. Az emléktúra szándékos elterelő művelet volt - közölte a portállal Árgyelán János, a Jobbik Fejér megyei elnöke, aki szerint más helyszínen tartották meg az avatást.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@cívispolgár: a rendőrök csak oda mentek, ahová a gyülekezést bejelentették. Inkább szegény falu. De aznap jó volt legalább a közbiztonság. Azért arra kíváncsi lennék, mikor vették észre, hogy nincs semmi gyülekezés. :) Meg azért az is kérdés, hogy a gyülekezési törvény ezt hogyan minősíti, hogy másik helyen voltak.
Csizmás Kond
Na és mi van akkor ha a söndörék csak piknikeztek ?
csikknorisz
Na, így kell a rendőrséget kihívni. Nem azt kell mondani, hogy lopják a tyúkokat, vagy betörtek a lakásba, hanem hogy gárdistákat avatnak a ház előtt. :)
No_Fidesz_No_Problem
2012. évi II. törvény a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről

174. § Aki

a) a bíróság által egyesület feloszlatásáról hozott döntésben jogellenesnek nyilvánított tevékenységet végez,
b) a bíróság által feloszlatott egyesület működésében a feloszlatás után részt vesz,
c) nyilvános rendezvényen a bíróság által feloszlatott egyesület egyenruháját vagy formaruháját viseli, továbbá aki nyilvános rendezvényen olyan egyenruhát vagy formaruhát visel, amelyről - annak jellegzetes tulajdonságai miatt - bíróság által feloszlatott egyesület egyenruhája, formaruhája ismerhető fel,

szabálysértést követ el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.