A világ egyik leggyorsabb alakulata a magyar Terrorelhárítási Központ (TEK) a szervezet főigazgatója szerint. Hajdu János egy szombati kőszegi rendezvényen hangsúlyozta, hogy az általuk védett két közjogi méltóság, az államfő és a miniszterelnök is elégedett a munkájukkal. A főigazgató beszélt arról is, hogy Magyarországon "meglehetősen erőre kapott a szélsőjobboldal".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"Arra a felvetésre, hogy vannak, akik Orbán Viktor miniszterelnök "magánhadseregének" nevezik a TEK-et, Hajdu János úgy reagált: nem igazán érdekli, hogy Magyarországon néhány középszerű politikus mit gondol a Terrorelhárítási Központról, az azonban igen, hogy a világ vezető titkosszolgálatai hogyan vélekednek a magyar terrorelhárítókról, az eredményeket pedig a világ egyetlen pontján sem vitatják."

Tudod Mr.Nagyarc, nem vagyok középszerű politikus,
de az a véleményem, hogy amikor Kádár János testőr nélkül focimeccsre járt,
Orbán Viktor meg a klozetra is 30 kigyúrttal megy, az azért jelent valamit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
viktorék is kurvára elégedettek magukkal.
Mondjuk az ő helyükben én is kurva elégedett lennék...
Fater59
...Orbánnal, és a qurva jó fizetésével !!!::))
köhögő bolha
Az Ostenburg-Moravek Gyulának írt levél,és a Csókakőn tartott helyiek zaklatása,tényleg elégedettségre ad okot!.)))))))))
soljanka
Hát az a levél tényleg gáz volt. mentségére legyen mondva, hogy ő közelharc specialista, nem történész, vagy politikus.:)
Bár 2002 óta volt ideje tanulni viktortól. Gondolom innen a flegma, meg a nagy arc.
Én tényleg sajnálom, jó értelemben vett fanatikusnak tűnt nekem mindig. A pávatáncos jól választott: simán golyó elé ugrana, hogy megvédje.
kerék
Lehet is, az egészet be kéne tiltani, amit csinálnak az törvényellenes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.