Időről időre hatalmas, befektetők ezreit, tízezreit megkárosító befektetési botrányokról hallunk, máskor esetleg annyi kerül a hírekbe, hogy „K. A.-t elítélték különösen nagy értékre elkövetett csalásért”. Mik a leggyakoribb esetei a csődöknek, csalásoknak, vajon hogyan lehet ezeket elkerülni, erről szól induló sorozatunk. Az ezerarcú pilótajáték-szisztéma valamely változata sok más csalásnál visszaköszön, érdemes ezzel kezdeni.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Fater59: Látod ezek a nagyon buta emberek, miért hiszi el, hogy a semmiért pénzt fog kapni? Hogy könnyen kereshetsz pénzt? Mikor tanulják meg végre, hogy ingyér senki nem ad semmit?
Fater59
@Kutyafüle: ..A legszomorúbb , hogy olyan emberek ugranak be ilyen -olyan hirdetéseknek , akik minden szalma szálat megakarnak fogni , ami kicsit is könnyebbé teszi mostani kilátástalan helyzetüket !
Ezért mocskos aljas dolog , hogy egyesek így vissza élnek,
mások kiszolgáltatottságával !
Biztos hogy butaság is , de inkább egy " remény " hátha ez most bejön !
Kutyafüle
@Fater59: Számtalanszor meghívtak már különböző csapatépítő mítingre, vásárlási "lehetőséggel". Piszok nagy lehetőség:)) Majd figyeld meg az előadó megjelenését, beszédét, ezerrel nyomatja, hogy bizony ez egy jó üzlet, Azóta itt-és itt nyaral, mással nem foglalkozik, neki már dolgoznia nem kell, stb stb,
Sugárzik, mint a salamon töke, és vannak akik 20 ezerért mindjárt vásárolnak!
Zsoel
@Fater59: Az ötvenezer több, mint a harmincezer. :)
Fater59
@Zsoel: Bocs " csak "5000 , akart lenni !!
Zsoel
@Fater59: Úgy már egész más a leányzó fekvése...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.