A választási rendszer átalakítása során eljöhet az a helyzet, hogy a demokratikus ellenzéknek meg kell fontolnia a választástól való távolmaradás lehetőségét - jelentette ki Kolláth György alkotmányjogász...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ha nem indul az MSZP a választásokon, akkor a kígyó utolérte a saját farkát és bekapta. Elérünk a dicső szocializmusba, az egy párt rendszerbe.
Ha ez megvalósul, meg tudja mondani valaki, miért adtunk az életünkből 22 évet, 2014-ben már 24-et, tróger politikusainknak?
Ebből is látszik az MSZMP valódi utód pártja a FIDESZ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Mobil123: Én azért hallottam/olvastam olyan nem felső kategóriás képviselőkről (mindkét oldalon), aki után sehol nem kapkodtak...
alfás
miért indulna? esélyük nulla,a mutyihoz így is hozzáférnék,és hol keresnének ennyit?egyáltalán ki mihez ért?marad a megélhetési politizálás.
Dr. Felipe
Szerintem meg a Kolláth György is menjen akkumulátor feltöltésre bár a félázsiai pávatáncos elmeállapotán is csak rontott a beavatkozás.
Mobil123
@adrenalink: Szerencsés ember vagy akkor, de azt Te is tudod, hogy attól még nem fognak éhen halni, legfeljebb jól menő vállalkozó lesz belőlük. :-))))
másvirág
Túlélnénk !
De,hogy ellenzéki pártként ne boldogitson napiszinten bennünket , Ááá lehetetlen ! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.