Jól teljesít a húsmarhaágazat, a szarvasmarha-állomány folyamatosan nő, és ez a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hatékony támogatásának is köszönhető - közölte a VM az MTI-vel annak kapcsán, hogy Fazekas Sándor miniszter a Hortobágy Menti Húsmarha-tartók Egyesülete Szakmai Napján beszélt az ágazat helyzetéről pénteken Tiszacsegén.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@entero: Hanem? Engem ez a kormány naponta sérteget, megaláz, kisemmiz, minimum annyi elégtételt akarok, hogy kedvemre illethessem negatív jelzőkkel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@entero: Esetleg, ha egy részletes elemzéssel megtisztelnél /mennyiség, állag, szín, büdösségi együttható stb/!
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Az ország egy része el se aludt, másik része ébredezik, de sajnos sokan még kómás bódulatban vannak a nagy örömtől, hogy a kis focistát hatalomra segítették. A legfontosabb az lenne, hogy ők is felismerjék, hogy mennyire nagy a baj. Azok tudnák őket felébreszteni, akik ébren vannak, de hát elég nehéz. Mégis neki kell fogni!
Pálinkafőző Rézüst
@adrenalink: egy Vickers keménység méréssel megtoldva, mert ne maradjunk tudatlanságban! :))
nemkati
@entero: Igazad van, elég hüjén fogalmaztam, de már akkor jöttem rá, amikor elküldtem. Mindegy, lényeg, hogy te is, meg aki akarta, értette, hogy mit akarok mondani.
Az viszont nagyon édes, hogy magadra vetted. :))) Ez azt jelenti, hogy a javulás útjára léptél?
entero
@nemkati: Én arra értettem hogy butaságot írtál hogy Orbán beszédétől ájultak el és nem a melegtől. Habár megszokhattuk már hogy a jégeső meg az aszály is Orbán hibája...
entero
@adrenalink: Ígérem, legközelebb lemérem! A szaga és az állaga megfelelő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.