Bajnai Gordon szerint az országnak ma a nemzetet megosztó, haladásellenes, a szolidaritást elvető és Európától elforduló kormánya van. A volt miniszterelnök úgy véli, azoknak, akik az ország gyarapodásában érdekeltek, az elmúlt két és az azt megelőző nyolc év hibáiból is tanulva olyan célrendszert megalkotniuk, amely a következő negyedszázadban a kormányzati politika alapja lehet.

A volt kormányfő a Pénzügykutató Zrt. és a XIII. kerületi önkormányzat konferenciáján azt mondta: "a gazdasági csodához", egy ország gyors felzárkózásához kormányokon átívelő, közös társadalmi célok szükségesek. Véleménye szerint a rendszerváltáskor Magyarországnak voltak ilyen céljai: a demokrácia, a piacgazdaság, a szolidaritás és az európai integráció, de ezek mára megkérdőjeleződtek.

A konszenzus felbomlásához hozzájárult, hogy az ország több cikluson keresztül fenntarthatatlan politikát folytatott, ám a közös célok felmondásában a Fidesz volt a leghatékonyabb - jelentette ki Bajnai Gordon, aki szerint a mostani kormánypárt kétségbe vonta az ellenoldalhoz tartozók nemzeti elkötelezettségét, modernizációellenes tábort szervezett, kormányra jutva felmondta a társadalmi szolidaritást, végül megkérdőjelezte Magyarország húsz éve folytatott szövetségi politikáját.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@nahát: te meg nézz utána az ügynek, ne a HírTV-ből tájékozódj... mellesleg már a HírTV-t és a Magyar Nemzetet is rég helyreigazításra kötelezte a bíróság, de úgy látszik hozzátok, gágogókhoz nem jutott el az információ, ugyanúgy libáztok tovább :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@nmaria: Még Orbánod is elismerte, igaz külföldön:), hogy viszonylag jól kezelte a válság okozta problémákat...! Nyilván, hogy egy év alatt nem lehetett csodát tenni, de elindított egy folyamatot, amelyet a jelenlegi dilettáns banda tönkretett!
szaboria1
@nahát: Nem tudom miért nem tudjátok egyesek megérteni nem Bajnai volt abban a ludas. Az soknak eszébe sem jut ma a felvásárlók verik át a tenyésztőket, valamint a mezőgazdasági termelőket. Most is melyen durva a szerződése némelyik felvásárlónak. Itt a kukorica probléma akivel szerződtek csak 4000.-ft/q akar fizetni a termelőnek aki meg nem kötött szerződést annak meg ugyanaz a felvásárló már 6000.-ft/q kínálgat csak, hogy neki adják el.
marlin
@nmaria: Te mit tudsz, mert hogy mit hiszel, az gondolom nem érdekel senkit!!
szaboria1
@nmaria: Járj utána és talán akkor meggyőződsz.
overdose
@leszúrt rittberger: Semmi nem volt bizonyitva,csak ez a hülye törpe fosik mert olyan ellenfelei lesznek simán le lesznek tarolva,mehet a seggnyaló bandájával akik csak a zsebüket tömködték most is az emberekre háritanak mindent(önk hiány)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.