"Félve játszom el a gondolattal: Mit szólt volna Kövér László, Orbán Viktor és Semjén Zsolt, ha egy svédországi nemzetközi katonai találkozón a román százados kiloccsantja az alvó magyar hadnagy agyvelejét csak azért, mert magyar. "

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Az még csak hagyján , hogy ennyire primitíven elszúrták az egészet , de ez az elmebajos , most elkezdett sértődöttet játszani ,és úgy csinál mint a hülye gyerek , körül néz és nem érti mi is történik körülötte !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
Ez a "sokba kerül a fogvatartása" duma valahonnan fentről jöhetett, hogy védekezhessenek a fanok. Mindegyik cikknél valamelyik felhozza. Mert ugye azért nagyon kevés pénzért dolgoznak senkiházi politikusaink, tehát itt is spórolni kell (vagy legalábbis a naívokkal megpróbálni elhitetni.
Jut eszembe Kövér laca utazási költségtérítése havi 625 ezer pézecske. Mennyi az egy év alatt, és mennnyi négy év alatt. Szigetszentmiklósról! De persze inkább neki legyen, az azeri gyilkos meg mehet.
Ja és én ismerek valakit, akinek komoly fizikai fájdalmat jelent az ha egy cikknél nem szídhatja a fletót meg a maszopot. És most ez az ember kéri ezt számon máson.
A pofátlanságnak tényleg nincs határa. És az ilyen pofátlan embereknek sajnos szégyenérzetük sincs.
Ezért is örülök, hogy nem vagyok fideszes. És én tényleg nem vagyok az, ellentétben azokkal, akik csak hazudják ezt...
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: Tóóóóóóóóóódika, megint másra válaszoltál, mint amiről szó volt.
Elvtárska, elérünk egyszer odáig, addig, hogy arra válaszolsz, amiről szó van???
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: 18:02-re:"mert ahogy látom fizikai fájdalmaid vannak, ha valaki egy böffentésedre nem kezdi el szídni azonnal az Zorbáncot, meg a Fityszet. Pedig mit ér a nap anélkül??"
Nagyon hülye vagy , fiam. Komolyan mondom, hogy ápolásra szorulsz. nemöröm ez számomra, de talán lehet segíteni rajtad. Csókoltat a vajda, izeni, hogy amíg gyógyúsz, ő lop tovább. Csumidázza az izédet...:)
Másik
Egx kérdés kimaradt: Mit kerestek ezek egy időben egy helyen, mi több egy szobába szállásolva?
Senki nem tudta, hogy két nem épp baráti ország katonáit zárta össze?
És ha úgy igaz, hogy az azeri panaszkodott (?) arra miért nem lépett az illetékes?
A folytatás adta magát.

Arra, hogy mibe jön nekünk a tartása? Ha a politika szintjéről nézzük, sokkal kevesebbe, mint egy ilyen "baklövés" következménye. Ponz emiatt inkább ezekre a tetvekre pazarolják az adómat, mint bizonyos honfitársaimra. Azok is sokban vannak, akár ülnek, akár szabadlábon vannak.
soljanka
@senkifia68: nos az érveidre várunk két napja...
Csizmás Kond
Így kezdődik a cikk:
"Félve játszom el a gondolattal: Mit szólt volna Kövér László, Orbán Viktor és Semjén Zsolt, ha egy svédországi nemzetközi katonai találkozón a román százados kiloccsantja az alvó magyar hadnagy agyvelejét csak azért, mert magyar. "
Nos kéremszépen, ha már ilyen értelmesen belekeverték a románokat, akkor kérem nézzenek szét a román történelmi leírásokban, hogy hány magyargyilkost tartanak nyilván nemzeti hősként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.