Tisztességes embernek az ártatlan áldozatok oldalán a helye, a cselekvés oldalán, közös értékeink, a demokrácia, az erkölcs és az igazság oldalán, szemben a kirekesztéssel, a gyűlölettel, a diktatúrával, az erőszakkal - mondta Áder János köztársasági elnök, a Wallenberg-év fővédnöke vasárnap Budapesten a Dohány utcai zsinagógában, a Wallenberg-emlékesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na ez szép gondolat, csak nektek is gyakorolni kellene a Magyar nép felé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Horizont: Naná, hogy nem nyúlt hozzájuk, szerintem nem mert hozzájuk nyúlni. Mert akkor biztosak voltak benne, miként most is, lehet, hogy szekrényajtók nyílnának, csontvázak és más kellemetlen dolgok potyognának ki, ami rohadtul kellemetlen lenne számukra.
vukkocska
Egyet nem értek. Áder fején sábeszdekli volt. Ha közéjük tartozik, hogy hagyhatja a Parlamentben a jobbik részéről a zsidózást. Minden hatalma meg van arra, hogy ezt megakadályozza, illetve büntetlenül ne hagyja. ha pedig szlidaritásból volt rajta, legközelebb ne tegye. Nem illik.
Darthon1
Tisztességes embernek érzem magam, ezért a szegény ellenes, megosztó, saját zsebét tömködő Fidesz politikájától becsődölt, ártatlan emberek mellett állok.. Ezek rosszabbak, mint Biszku Béláék, mert akkor tudta az ember, hogy miért viszik el. Most , ha nincs bűnöd, akkor is perifériára szorulsz és éhezel. Ha nem vagy fideszes éhen döglesz. Mindenhova a saját embereiket rakják, minden társadalmi megegyezést felrúgnak, embereket nyomorba taszítanak. Orbán=Rákosi2
varirmag
T.Áder J ! nem kellene a múlt után a jelennel is foglalkozni !
Ha minden "tisztességes embernek az ártatlan áldozatok oldalán a helye" akkor ideje lenne tenni már a bűnőzés ellen.
A több száz otthonában vagy az utcán megyilkolt,kirabolt,megvert megalázott emberért.
varirmag
Értük senki sem emel szót ! Sem az egyházak,sem a szakszervezetek,sem a jogvédők,sem az ombucman, sem a politikusok.
varirmag
""Halára vertek egy 58 éves férfit Hajdúszováton, holttestét a település egyik utcájában, az árokban találták meg; a tetteseket még keresik - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn"

Na !! erről beszélek !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.