Éles vita alakult ki a Fidesz múlt heti elnökségi ülésén az azeri baltás gyilkos kiadatása miatt. Orbán Viktor információink szerint elismerte, hogy ő adta ki az utasítást Ramil Safarov kiadására, noha tisztában volt vele, hogy előbb-utóbb szabadon engedik. A lépés kockázataira többször figyelmeztették Orbánt, aki viszont szeretett volna gesztust tenni az azerieknek, abban bízva, hogy segíteni fognak a gyengélkedő magyar költségvetésen. A durva diplomáciai vihar miatt forrásaink szerint nem aggasztja magát túlságosan.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
- nemtaggyűlés
- ne mi nyerjük a legtöbbet
- törvényellenes a kampánycsendben kampányolni, de majd jönnek a jogászaink, oszt jónapot!
- törvényellenes a kordonbontás, de mit tehetnek ellenünk?
- 0rbán: a külügyi bizottság döntött Safarov kiadatásáról (helyett: utasította Navracsicsot a kiadatás aláírására)
- a IMF a nyugdíjak csökkentését és a bankoknak pénz adását követeli

Hirtelen csak ennyi jutott eszembe ennek az embernek az erkölcsi mélységeiről. Nem csak róla van meg a véleményem, hanem azokról is, akik ezek ellenére támogatják, hiszen akkor egyet értenek az ilyen mélységű erkölcsi normákkal, netán maguk is e szerint élnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@senkifia68: .. munkanélküli állás kereső...
Bocs az elírásért!
nemkati
@senkifia68: Bárhogy csűrik-csavarják, a világon senkit nem nyugtat meg, ha egy elvetemült aljas gyilkos szabadlábon grasszálhat.

Mellesleg valószínűleg más országban meg vannak magyar fogvatartottak börtönben, úgyhogy az nem játszik most, hogy mennyibe kerül a fogvatartás.
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: tóóóóóóóóóóódika, kicsi fasz, valami újjjjjjjjj?(
nahát
Az "ártatlan" örmények már 2001-ben eljátszották ugyanezt, azzal a különbséggel, hogy egy terroristát ünnepeltek hősként. A franciák 17 év után adták ki az örményeknek és ugyan úgy elengedték és hőst csináltak belőle, pedig 8 ember halt meg és 55 megsérült
Képmutató mocsok mind!
propeller.hu/nagyvilag/2488146-2001-ben-tomeggyilkost-unnepeltek-ormenyek
sza
@nahát: Na ezért nem kellett volna nekünk belekeveredni! De a pénz nagy úr!!!
almalibre
Jól jön a a balhé az ellenzéknek, azonban minden sárdobálást mellőzve, a kormányunk kiadta a baltás gyilkost az életfogytig büntetésével együtt, szabadon a másik kormány engedte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.