Tovább gyűrűzik a Safarov-botrány! Megvan a baltás gyilkosság első vezéráldozata! A Vincentblog kormányközeli forrásokból szerzett értesülései szerint a kora reggeli órákban Martonyi János benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek. Távozása nyilvánvaló...

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Szerintem peti bohóc lesz az új külügyminiszter esetleg kijafaszez tompika. Mást nem nagyon tudok elképzelni eme fontos poszton.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Hoppácska !
Valami nem kerek a dologban mégsem !
adrenalink
"a neve elhallgatását kérő Szijjártó Péter szerint..." ???:)
1951
Persze a magyarországi banki indexálási trükk okozta halálesetek miatt is benyújthatná most már valaki a lemondását a kormányfőhöz! Ugye az sem fog a feledés homályába burkolózni, hiszen a banki indexálási trükk teljesen ismeretlen az Európai Unióban, azon kívül a Ptk. 209.§. "A" pontja is tilalmazza ezt a tisztességtelen banki magatartást! Miért is nem lehetett már eddig visszamenőleges hatállyal és véglegesen megtiltani a magyarországi bankok indexálási trükkjeit és kamatcsalásait?!!
nyanya001
@adrenalink: @lópicigáspár: Talán estére kiderül minden !
Szíjjártó arra is képes, hogy neve elhallgatását kéri :))
Hellcat
@adrenalink: Azon nagyon jót röhögtem :D
marlin
A Fidess politikusaiban "nagyvezírtől" lefelé nincs felelősségtudat az aljasságuk következményének vállalására!! :-((
Dr. Felipe
Szerintem peti bohóc lesz az új külügyminiszter esetleg kijafaszez tompika. Mást nem nagyon tudok elképzelni eme fontos poszton.
nemkati
Martonyi volt a legelfogadhatóbb, legtapasztaltabb, legnormálisabb ebben a tapló bandában. Azok hagyják el ezt a szemétbombot, akiknek a gyomra nem veszi be azt a sok állatságot és aljasságot, amit naponta elkövetnek (Ángyán,Martonyi),
nemkati
Hát, az örmény külügyiniszternek írt levele után mostmár akár tényleg ő is lemondhatna.

Tévedtem, lemásztam a súrolókeféről.

Sündisznó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.